ΕΛΛΑΔΑ

Τρομακτικό τροχαίο στην Κρήτη: Μια προσευχή για τον 43χρονο δικυκλιστή

Τρομακτικό τροχαίο στην Κρήτη: Μια προσευχή για τον 43χρονο δικυκλιστή

Την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του δίνει ο 43χρονος δικυκλιστής που το πρωι της Παρασκευής, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και τραυματίστηκε βαρύτατα.

Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες στην εντατική μονάδα του νοσηλευτικού ιδρύματος, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Σύμφωνα και με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Τερζάκη: «Ο τραυματίας είναι σε πολύ βαριά κατάσταση και οι ώρες που περνούν είναι πολύ κρίσιμες.Οι γιατροί της ΜΕΘ είναι συνεχώς στο πλευρό του, κάνοντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον κρατήσουν στη ζωή».

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα συνέβη όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 43χρονος συγκρούστηκε σε διακλάδωση στην Ιεράπετρα με προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα ο δικυκλιστής να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με όχημα που κινούνταν εκείνη τη στιγμή στο μοιραίο σημείο.

Οι διασώστες παρέλαβαν τον 43χρονο και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου είχαν τεθεί σε συναγερμό οι εφημερεύοντες γιατροί, οι οποίοι είδαν αμέσως ότι ο τραυματίας, είχε ρήξη σπλήνας και ότι έπρεπε να μπεί αμέσως στο χειρουργείο για να σωθεί η ζωή του.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε αφαίρεση σπλήνα και νεφρού ενώ έκριναν ότι έπρεπε να διακομιστεί ταχύτατα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο καθώς είχε και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, παρότι φορούσε κράνος, καθώς και κατάγματα στην σπονδυλική στήλη.

Ολόκληρη η κοινωνία της Ιεράπετρας προσεύχεται για την γρήγορη και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του 43χρονου παλικαριού με καταγωγή από το χωριό των Μεσσελέρων, που είχε από τα εφηβικά του χρόνια μεγάλη αγάπη για τις μηχανές.

Πηγή: neakriti.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Νέα βίντεο με το ύποπτο αυτοκίνητο