ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Νεκρός ο 43χρονος που είχε τραυματιστεί σε φρικτό τροχαίο με μηχανή

Τροχαιο δυστύχημα
IN TIME

Βυθίστηκε στο πένθος η περιοχή. 

Θλίψη στην Ιεράπετρα, για τον άτυχο 43χρονο δικυκλιστή που έδινε μάχη για την ζωή του στην εντατική μονάδα του Βενιζέλειου νοσοκομείου, μετά από σοβαρό τροχαίο στο οποίο και ενεπλάκη το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα και με τον Διοικητή του νοσοκομείου, κ. Τερζάκη που μίλησε στο neakriti, o 43χρονος έσβησε στις 12.05 σήμερα βυθίζοντας την οικογένεια του και όλους όσοι τον ήξεραν, σε βαρύ πένθος.

Η σορός του εκλιπόντος θα μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ για νεκροψία νεκροτομή.

Ο άτυχος 43χρονος, μετά το ατύχημα με την μηχανή του υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ώρες στην εντατική μονάδα του νοσηλευτικού ιδρύματος, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Τερζάκης: «Ο τραυματίας είναι σε πολύ βαριά κατάσταση και οι ώρες που περνούν είναι πολύ κρίσιμες.Οι γιατροί της ΜΕΘ είναι συνεχώς στο πλευρό του, κάνοντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον κρατήσουν στη ζωή».

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα συνέβη όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 43χρονος συγκρούστηκε σε διακλάδωση στην Ιεράπετρα με προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα ο δικυκλιστής να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με όχημα που κινούνταν εκείνη τη στιγμή στο μοιραίο σημείο.

Οι διασώστες παρέλαβαν τον 40χρονο και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου είχαν τεθεί σε συναγερμό οι εφημερεύοντες γιατροί, οι οποίοι είδαν αμέσως ότι ο τραυματίας, είχε ρήξη σπλήνας και ότι έπρεπε να μπεί αμέσως στο χειρουργείο για να σωθεί η ζωή του.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε αφαίρεση σπλήνα και νεφρού ενώ έκριναν ότι έπρεπε να διακομιστεί ταχύτατα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο καθώς είχε και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, παρότι φορούσε κράνος, καθώς και κατάγματα στην σπονδυλική στήλη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ραντεβού από σήμερα και με τα 4 εμβόλια για τους 30-34 ετών - «Στοίχημα» ο εμβολιασμός άνω των 18