ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες χούντας στη Λεωφόρο - Κλούβες αντί για κάλπες έστησε ο Αυγενάκης

Εικόνες χούντας στη Λεωφόρο - Κλούβες αντί για κάλπες έστησε ο Αυγενάκης

Ο υφυπουργός Αθλητισμού «αποφασίζει και διατάζει», ενώ ο Προστασίας του Πολίτη στέλνει τα ΜΑΤ. 

Τελικά έχουμε 2021; Οι εικόνες που αντικρίζουν οι πολίτες στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας το πρωί της Κυριακής (30/05) παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές εποχές της ελληνικής ιστορίας.

Οι πρακτικές «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» με «όπλο» την Αστυνομία και τα ΜΑΤ, που ακολουθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με τη στήριξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παραπέμπουν στην «μαύρη» επταετία.

Η πραξικοπηματική απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη να απαγορεύσει τις εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο και την οργή των σωματείων, που βλέπουν έναν υπουργό να αποφασίζει με το «έτσι θέλω» να σταματήσει τις δημοκρατικές διαδικασίες για τις αρχαιρεσίες στην ΕΟΚ.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, παρά το γεγονός ότι ουδείς απαγορεύει τη διενέργεια Γενικών Συνελεύσεων και δη σε ανοικτούς χώρους, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει απαγόρευση συναθροίσεων σε ανοικτούς χώρους, παρά το γεγονός ότι με βάση την ΚΥΑ μπορούν να συγκεντρωθούν 7.000 άνθρωποι για να παρακολουθήσουν μία συναυλία, παρά το γεγονός ότι υπάρχει Δικαστική απόφαση που όχι απλά δίνει το δικαίωμα αλλά επιβάλλει στην ΕΟΚ να κάνει εκλογές την Κυριακή όπως τις έχει προκηρύξει (διά ζώσης), αγνοεί τους πάντες και ως άλλος Κιμ Γιονγκ Ουν καλεί Δικαιοσύνη και Αστυνομία να επέμβει ώστε το μπάσκετ να μην πάει στις κάλπες για να βγάλει την επόμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας!

Οι εικόνες από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας το πρωί της Κυριακής είναι ντροπιαστικές, θλιβερές και αδιανόητες για μια χώρα που θέλει να λέει ότι έχει δημοκρατία. Πάνοπλοι αστυνομικοί και κλούβες με άνδρες των ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Γιατί όλο αυτό το σόου κ. Αυγενάκη; Ποιον φοβάστε κ. Χρυσοχοΐδη;

Αυτές οι στιγμές είναι «μαύρες» για τον Αθλητισμό και το πολίτευμά μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προκλητικότητα Τσαβούσογλου: Άφησαν έξω Έλληνες δημοσιογράφους- «Χαιρετίσματα» από Ερντογάν