ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Καθηλώνει ο ιερέας που έχασε τον 16χρονο γιο του -Ο Γολγοθάς μετά το χτύπημα της μοίρας

Θεσσαλονίκη: Καθηλώνει ο ιερέας που έχασε τον 16χρονο γιο του -Ο Γολγοθάς μετά το χτύπημα της μοίρας

Το χτύπημα στη ζωή του ήταν τραγικό και αναπάντεχο. Ο πόνος που συνεχίζει να καίει την ψυχή του, παραμένει άσβεστος από το 2013. Από τότε που ο γιος του κατέρρευσε κι πέθανε μπροστά στα μάτια του, μέσα στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

Οι σπαρακτικές σκηνές στην κηδεία του παιδιού, το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στο «Κλέανθης Βικελίδης» στη μνήμη του, μαζί με τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα για τον 16χρονο Άγγελο και τις συνθήκες του θανάτου του, άπλωσαν ένα πέπλο συγκίνησης σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου αθλητή την τελευταία 3ετία λειτουργεί στη εκκλησία του Αγίου Αργυρίου στην Επανομή. Από τότε που πήρε την απόφαση να αφήσει τα δημοτικά σχολεία και τις τάξεις που έκανε μαθήματα, για να γίνει ιερέας.

Ο 16χρονος Άγγελος που έπαιζε ποδόσφαιρο στον Άρη ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του συλλόγου. Ένας παίκτης που είχε πάρει το δρόμο για την πρώτη ομάδα και όπως μας λέει ο πατέρας του, έκανε πάντα τις προβλεπόμενες εξετάσεις.

Οι ιατρικές εξετάσεις λίγες μέρες πριν τον θάνατο του παιδιού του, δεν έδειξαν το πρόβλημα. Ο άτυχος Άγγελος δεν αισθανόταν ενοχλήσεις και ο θάνατός του από ένα σημείο και μετά, ήταν αναπόφευκτος.

Ο πατέρας του είναι αδύνατον να ξεχάσει το τελευταίο 24ωρο του παιδιού του. Τη νύχτα που προηγήθηκε και το μοιραίο πρωινό που ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του.

Αυτές οι σκηνές είναι αδύνατον να σβηστούν από τη μνήμη του. Στοιχειώνουν ακόμα και σήμερα σκέψεις και όνειρα εφιαλτικά. Με ορισμένα γιατί εκείνου του ύπουλου θανάτου, να παραμένουν αναπάντητα.

Οκτώ χρόνια μετά το τραγικό χτύπημα της μοίρας, λέει πως ο Θεός και η εκκλησία είναι το μοναδικό φάρμακο που καθημερινά απαλύνει τον ψυχικό του πόνο.

Μετά τα χρόνια της ανείπωτης θλίψης, προσπαθεί πλέον να στείλει μήνυμα και να παρακινήσει όλα τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, παρά τις ελλείψεις στα γήπεδα, που πολλές φορές στέκονται μοιραίες.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Με πληροφορίες από Mega

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στην Κατερίνη: Έδεσαν και έκαψαν 45χρονο - Αυτός είναι ο άτυχος κομμωτής