ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 25χρονης εγκύου για τον ομαδικό βιασμό της

Άγιος Παντελεήμονας: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 25χρονης εγκύου για τον ομαδικό βιασμό της

Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε, η άτυχη γυναίκα, όλα έγιναν το βράδυ της 22ας Ιουνίου, όταν πήγε στην Ομόνοια προκειμένου να φτιάξει το κινητό της. Εκεί την προσέγγισε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σημείο και την βίασε.

Σε κατάσταση σοκ και πήγαινε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει τον βιασμό της, τρεις άνδρες από το Πακιστάν την προσέγγισαν με το πρόσχημα να τη βοηθήσουν.

Η 25χρονη μιλώντας στην εκπομπή TLIVE του Alpha, περιγράφει όλες τις δραματικές στιγμές που έζησε στα χέρια των δραστών, μέσα από την μαρτυρία της, την στιγμή μάλιστα που βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η 22η Ιουνίου θα μείνει χαραγμένη με δραματικό τρόπο στη ζωή της 25χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα από τρεις αλλοδαπούς.

«Ήταν Τρίτη 22 Ιουνίου όταν πήγα στην Ομόνοια να φτιάξω το κινητό μου και μετά να πάρω το τρένο για τα Κάτω Πετράλωνα», δηλώνει συγκλονισμένη η 25χρονη.

Η ίδια περιγράφει την στιγμή που της έγινε η επίθεση, «σε ένα παρκάκι με βίασε ένας Πακιστανός. Μόλις με άφησε πήγα στο Α.Τ Ομονοίας να καταθέσω. Μετά με ακολούθησαν τρεις Πακιστανοί όταν πήγα να πάρω ταξί. Μπήκαν οι δύο μέσα ενώ έλεγα στον οδηγό να μην τους βάλει μέσα. Όταν βγήκαμε, με άρπαξε ο ένας και μετά με βίασαν δύο άτομα. Ο ένας κράταγε τσίλιες και ο άλλος με κρατούσε από τον λαιμό. Τους έλεγα ότι είμαι έγκυος, δεν καταλάβαιναν τίποτα».

Και συνεχίζει λέγοντας, «φώναξα "αυτοί είναι, πιάστε τους". Έχουν μείνει τα πρόσωπά τους χαραγμένα. Παθαίνω ψυχολογικό σοκ τα βράδια. Με πιάνουν κρίσεις. Είναι εφιαλτικό. Να μην το περάσει καμία άλλη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γκίκας Μαγιορκίνης: Έως 262% η αύξηση των κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα – Πώς θα μπει «φρένο»