ΕΛΛΑΔΑ

Έρρικα Πρεζεράκου: Η ανάρτηση για την κηδεία της μικρής Αναστασίας – Ποια η επιθυμία της οικογένειας

Έρρικα Πρεζεράκου: Η ανάρτηση για την κηδεία της μικρής Αναστασίας – Ποια η επιθυμία της οικογένειας

Η αθλήτρια με μία ανάρτηση στο Instagram ενημέρωσε για την κηδεία της 7χρονης Αναστασίας που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για την οικογένεια της μικρής Αναστασίας. Το 7χρονο αγγελούδι έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (3/7) έπειτα από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

H μικρή Αναστασία, έπασχε από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και ταξίδεψε τον περασμένο Νοέμβριο στο Τέξας με τους γονείς της, προκειμένου να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειαζόταν σε ειδικό κέντρο, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Με μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε το πρωί της Τετάρτης (7/7), η Έρρικα Πρεζεράκου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους πως η κηδεία της μικρής Αναστασίας θα γίνει στη Καλαμάτα την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 17.00 στην εκκλησία της Υπαπαντής.

Παράλληλα η αθλήτρια έκανε γνωστή και την επιθυμία της οικογένειας, που αντί για στεφάνια επιθυμεί να φτιαχτεί ένας κήπος στη μνήμη της μικρής Αναστασίας.

Δείτε τι αναφέρει η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου.

«Ο αποχαιρετισμός της νεράιδας μας ,της Αναστάσιος μας ,θα γίνει στη Καλαμάτα την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 17.00 στην εκκλησία της Υπαπαντης.

Επειδή όλοι συνδεθήκαμε με βαθιά αγάπη για αυτό το αγγελούδι νοιώσαμε η οικογένεια αντι για στεφάνι να της φτιάξουμε ένα κηπο που ο καθένας μας να της έχει προσφέρει ενα κομμάτι ζωντανό (ενα φυτό-λουλούδι -δεντράκι) που θα ριζώσει που θα φυτευτεί εκεί και θα μεγαλώσει σε αυτό το κήπο και που θα έχει εκεί πάντα την αγάπη μας για αυτό το πλασματάκι που έφυγε νωρίς .

Το γραφειο του κυρίου Πάνου Σκλια έχει αναλάβει τον «κήπο της Αναστασιας» στο τηλ 210808800 & 2109810110 θα βοηθήσουμε με αγάπη να οργανωθεί και να ανθίσει ο κήπος της .

Να σας έχει ο Θεός καλα …»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην κυβέρνηση - Το παρασκήνιο της απόφασης για στοχευμένα μέτρα