ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συναγερμός για 6χρονο που βρέθηκε να κυκλοφορεί μόνος του – Αναζητούνται οι γονείς του

Πάτρα πόλη
Το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 6χρονου από την Πάτρα
ΙΝΤΙΜΕ

Το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 6χρονου από την Πάτρα

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην Πάτρα μετά τον εντοπισμό ενός αγοριού ηλικίας μόλις έξι ετών να περιφέρεται μόνο του στους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα το αγόρι βρέθηκε στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και το Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του 6χρονου τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών.

Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού το μικρό παιδί είναι καλά στην υγεία του ενώ αναζητούνται οι γονείς του οι οποίοι παραμένουν ακόμα άφαντοι.

Η φωτογραφία του 6χρονου που βρέθηκε να περιπλανιέται στους δρόμους της ΠάτραςΧαμόγελο του Παιδιού

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής» σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2610695130 του Τμήματος Ασφαλείας Πατρών ενώ υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το παρωχημένο σύστημα αντιμετώπισης πυρκαγιών, η συγγνώμη και τα ερωτήματα για την πρόληψη

Ρoή Ειδήσεων