ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπισμός εμπρηστικού μηχανισμού με γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης

Εμπρηστικός μηχανισμός στην Αργυρούπολη
@yiannis.konstantatos

Φωτογραφία με γκαζάκια που εντόπισαν εθελοντές ανέβασε στο Facebook ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια στον Υμηττό, όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, και πρόεδρος του Συνδέσμου Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), Γιάννης Κωνσταντάτος.

Ο κ. Κωνσταντάτος έγραψε τα εξής, ανεβάζοντας και φωτογραφία:

«Απίστευτο: Γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης

Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν.

Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έξοδος Δεκαπενταύγουστου: Φεύγουν κι οι τελευταίοι! Μέτρα για τις μετακινήσεις αλλά και τον κορονοϊό