ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιές στην Ελλάδα: Έκτακτη ενημέρωση Χρυσοχοΐδη για τις πυρκαγιές σε Βίλια, Κερατέα

Φωτιές στην Ελλάδα: Έκτακτη ενημέρωση Χρυσοχοΐδη για τις πυρκαγιές σε Βίλια, Κερατέα

Φωτιά – Όλες οι ειδήσεις: Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θα προχωρήσει σε ενημέρωση για την εξέλιξη των πύρινων μετώπων που καίνε από το πρωί της Δευτέρας την Αττική.

Ακόμα μια δύσκολη ημέρα τον φετινό Αύγουστο για την Ελλάδα, που συνεχίζει να μάχεται με τη φωτιά. Από το πρωί της Δευτέρας (16.08) έχουν ξεσπάσει δυο πύρινα μέτωπα στην Αττική, τα οποία έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα αλλά και τεράστια κινητοποίηση των δυνάμεων της πυροσβεστικής και όχι μόνο.

Με βάση την κατάσταση που διαμορφώνεται, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποφασίστηκε να γίνει έκτακτη ενημέρωση από τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για την εξέλιξη των πυρκαγιών σε Βίλια και Κερατέα.

Με δεδομένη και την περιπέτεια υγείας του υφυπουργού, Νίκου Χαρδαλιά, που είχε αναλάβει τις εν λόγω ενημερώσεις και στο διάστημα των μεγάλων πυρκαγιών σε Εύβοια, Ηλεία και Αρκαδία, την ενημέρωση θα κάνει ο ίδιος ο υπουργός, από το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Η ενημέρωση θα αρχίσει στις 20:30 της Δευτέρας (16.08).

Οι δημοσιογράφοι του Newsbomb.gr Ευδοκία Μύτιλη και Κώστας Τσιτούνας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στα πύρινα μέτωπα τόσο στην Κερατέα, όσο και στα Βίλια και κατέγραψαν καρέ καρέ τη μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.218 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 13 νεκροί σε 24 ώρες, στους 250 οι διασωληνωμένοι