ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Χαρδαλιάς: Τα τελευταία νέα για την υγεία του – Δίπλα του η οικογένειά του και η κυβέρνηση

Νίκος Χαρδαλιάς
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων
InTime

Νίκος Χαρδαλιάς: Στο νοσοκομείο Αγία Όλγα νοσηλεύεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη τη Δευτέρα (16.08).

Σταθερή είναι η κατάσταση του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος έχει διαφύγει τον κίνδυνο μετά την επέμβαση αγγειοπλαστικής και την τοποθέτηση δυο στεντ που έγινε τη Δευτέρα (16.08) στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, όπου διαπιστώθηκε το ισχαιμικό επεισόδιο και έγιναν οι απαραίτητες ιατρικές επεμβάσεις από τους θεράποντες ιατρούς.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο κ. Χαρδαλιάς τα τελευταία 24ωρα αισθανόταν μια ενόχληση, η οποία μετατράπηκε σε έντονη αδιαθεσία το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στο κτήριο «Φάρος» στο Μαρούσι. Επικοινώνησε με το νοσοκομείο Αγία Όλγα και η οδηγία που του δόθηκε ήταν να μεταβεί αμέσως εκεί, κάτι που έπραξε μαζί με στενό του συνεργάτη, για να ακολουθήσουν τα παραπάνω.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του είναι η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, αλλά και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός, κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, ενώ μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.

Επικοινωνία με τον πρωθυπουργό

Ο υφυπουργός έχει επικοινωνία και μάλιστα από τους πρώτους που είχαν συνομιλία μαζί του, ήταν ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Εξυπακούεται βέβαια πως απέχει από την ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών και της πανδημίας καθώς η πίεση των γεγονότων των τελευταίων ημερών, συνέβαλε καθοριστικά στο να επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του και να φτάσει στο ισχαιμικό επεισόδιο.

Η ανακοίνωση από το νοσοκομείο Αγία Όλγα

Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Χρέη συντονισμού αναλαμβάνει ο Βασίλης Παπαγεωργίου

Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από την Πολιτική Προστασία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βίλια: Μάχη για να μην φτάσει σε οικισμούς - Στο Όρος Πατέρα έφτασαν οι φλόγες