ΕΛΛΑΔΑ

Ανακαλούνται οι άδειες των υγειονομικών από την 1η Σεπτεμβρίου

Ανακαλούνται οι άδειες των υγειονομικών από την 1η Σεπτεμβρίου
INTIME / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ανακαλούνται οι άδειες προσωπικού σε νοσοκομεία του ΕΣΥ. Από τις διακοπές τους θα επιστρέψουν και οι εργαζόμενοι σε ΕΚΑΒ, ΕΟΔΥ και σε δομές της ΠΦΥ.

Σε ανάκληση των κανονικών αδειών των εργαζομένων στη Δημόσια Υγεία προχωρά από 1η Σεπτεμβρίου το Υπουργείο Υγείας, ημερομηνία-ορόσημο για την έναρξη των αναστολών εργασίας όσων υγειονομικών δεν έχουν εμβολιαστεί έναντι του κορωνοϊού.

Σε έγγραφο που αποστέλλουν ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας και ο αναπληρωτής του κ. Βασίλης Κοντοζομάνης ζητείται η ανάκληση όλων των κανονικών αδειών του προσωπικού που απασχολείται στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, στο ΕΚΑΒ, στον ΕΟΔΥ και τις δημόσιες Δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, δηλαδή Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα και Περιφερειακά/Τοπικά Ιατρεία καθώς και τον Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) από 1/9 έως και νεωτέρας.

Σημειώνεται ότι η παραπάνω απόφαση κρίνεται αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία του Σύστηματος Υγείας, καθώς ο Σεπτέμβριο είναι ένας κρίσιμος μήνας για την διαχείριση του τέταρτου κύματος της πανδημίας.

Αναστέλλονται οι άδειες των υγειονομικών από την 1η Σεπτεμβρίου
Αναστέλλονται οι άδειες των υγειονομικών από την 1η Σεπτεμβρίου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στη Μεσαρά: Επίθεση στον Ρουμάνο από συγγενείς του 39χρονου - Λιποθύμησε η μητέρα του