ΕΛΛΑΔΑ

Ε.Ε.Σ.: Το «ευχαριστώ» στο Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου για την προσφορά του προς τους πυρόπληκτους

Ε.Ε.Σ.: Το «ευχαριστώ» στο Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου για την προσφορά του προς τους πυρόπληκτους

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός χαιρετίζει τη σπουδαία προσφορά του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου (www.steliosfoundation.gr), το οποίο προσέφερε σημαντική χρηματική ενίσχυση στον λογαριασμό του Ε.Ε.Σ. προς ανακούφιση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. 

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Sir Στέλιος Χατζηιωάννου ανταποκρίθηκε άμεσα στο μεγάλο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προσφέροντας 50.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεσμεύεται ότι το εν λόγω χρηματικό ποσό θα αξιοποιηθεί πλήρως για την οικονομική ενίσχυση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδος.

Σημειώνεται, ότι η αποστολή του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου είναι να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, κυρίως σε χώρους όπου ο ίδιος έχει ζήσει και δραστηριοποιείται, όπως η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κύπρο και το Μονακό. Μάλιστα, πριν από 3 χρόνια πραγματοποίησε άλλη μία δωρεά προς τον Ε.Ε.Σ. για το Μάτι, ύψους 50. 000 ευρώ.

O Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός δήλωσε: «Η συνεισφορά του Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η στήριξή του στο έργο του Ε.Ε.Σ. Τον ευχαριστούμε θερμά για την τεράστια και αφιλοκερδή προσφορά του.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα - Άνεμοι έως 9 μποφόρ

Ακρίβεια: Ποιος θα βάλει φρένο; Από τρόφιμα, ρεύμα, καύσιμα μέχρι ηλεκτρικές συσκευές και αυτοκίνητα

Αυτοκτονία στη Ραφήνα: Ο ταλαντούχος ζωγράφος που έγινε μητροκτόνος και αυτόχειρας