ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη (15/09)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (15/09)

Οι διευκρινίσεις του υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η επιδότηση στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις προκειμένου να αντισταθμιστεί η αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος φιλοξενείται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Τετάρτη (15/09).

Στα πρωτοσέλιδα και η πορεία της πανδημίας του κορονοϊού μετά και το άνοιγμα των σχολείων καθώς χθες, Τρίτη, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 800 κρούσματα σε μαθητές μετά τον πολύ αυξημένο αριθμό τεστ που διεξήχθησαν λόγω της έναρξης της σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για τη ληστεία σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως για την οποία ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική καθώς το mondus operandi και τα χαρακτηριστικά των δραστών θυμίζουν αντίστοιχα χτυπήματα μελών του αντάρτικου πόλεων.

Στα πρωτοσέλιδα και η παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τα αδήλωτα τετραγωνικά μέχρι το τέλος του έτους όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τις σκέψεις που γίνονται προκειμένου να δοθούν σε νέους δωρεάν ακίνητα του δημοσίου αλλά και για την δίκη που ξεκινά σήμερα, Τρίτη, για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (15/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία στη Μητροπόλεως: Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τον μασκοφόρο της Μεταμόρφωσης - Είχαν κάνει πρόβες

Γονικές Παροχές: Με 100.000 μεταβιβάσεις θα αλλάξουν χέρια περιουσίες ύψους 8,8 δισ. ευρώ

Ελένη Μενεγάκη: Αιφνιδίασε τους πάντες-«Μην τρομοκρατείστε! Έχω ψυχολογικά, αν δεν είμαι ελεύθερη»