ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στα Καλύβια: Σοβαρή η κατάσταση του πατέρα - Βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή

Έκρηξη στα Καλύβια: Σοβαρή η κατάσταση του πατέρα - Βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή
ERT NEWS

Έκρηξη στα Καλύβια: Συνολικά επτά άτομα υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα, ανάμεσά τους και τρία παιδιά, ενώ χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση ενός γείτονα δεν σημειώθηκε ισχυρότερη έκρηξη.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε κατοικία στα Καλύβια Αττικής καθώς έσκασε δεξαμενή την ώρα του ανεφοδιασμού με φυσικό αέριο, έχοντας ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό επτά ατόμων, εκ των οποίων το ένα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ανάμεσα στους τραυματίες είναι τρία αδέρφια ηλικίας 9 – 13 ετών που μεταφέρθηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Παίδων.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 13 ετών δίδυμα αγόρια και το μικρότερο αδερφάκι τους. Η ζωή τους σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ωστόσο, ο πατέρας τους, που είναι σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Γεννηματάς και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί πλαστική, λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων. Εκεί μεταφέρθηκαν και 2 ακόμα άτομα.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Αμοργού, στα Καλύβια Θορικού Αττικής και είναι σε εξέλιξη έρευνα από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Στις εικόνες διακρίνεται το βυτιοφόρο για το οποίο στις 9.20 σήμανε συναγερμός καθώς σημειώθηκε έκρηξη την ώρα της μεταφόρτωσης φυσικού αερίου. Ακολούθησαν μεγάλη φωτιά και ωστικό κύμα, ενώ συνέδραμαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα για να καταφέρουν να την σβήσουν.

Σωτήρια ήταν η παρέμβαση κατοίκου που έσπευσε ευτυχώς να κλείσει τη βάνα καθώς ένιωσε την οσμή κι έτσι δεν επακολούθησε χειρότερη κατάληξη.

Ο οδηγός βυτιοφόρου συγκαταλέγεται στους τραυματίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη στα Καλύβια με επτά τραυματίες: Οι δυο σε σοβαρή κατάσταση - Τραυματίστηκαν και τρία παιδιά

Χαστούκι για την Τουρκία η EUMED 9: Επιστροφή της Ευρώπης στη Μεσόγειο

Κορονοϊός: Ποιες ευπαθείς ομάδες κινδυνεύουν περισσότερο από Covid-19 παρά τον εμβολιασμό τους