ΕΛΛΑΔΑ

Το Μαξίμου έστειλε δώρα στα παιδιά του «Φάρου του Κόσμου»

Φάρος του Κόσμου
Ευχαριστίες από την οργάνωση «Φάρος του Κόσμου» στον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητρίαδη
Facebook

Ευχαριστίες από την οργάνωση «Φάρος του Κόσμου» στον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητρίαδη

Χαμόγελα σκόρπισε πριν από λίγες ημέρες η βοήθεια του Γρηγόρη Δημητριάδη στα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της ΜΚΟ «Φάρος του Κόσμου».

Σε ανάρτησή τους, μάλιστα, οι υπεύθυνοι της οργάνωσης μιλούν για άφιξη του «Άγιου Βασίλη τρεις μήνες νωρίτερα» ευχαριστώντας εκτός από τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη.

Το «ευχαριστώ» από τον Φάρο του Κόσμου

Τρεις μήνες νωρίτερα ήρθε για μας ο Άγιος Βασίλης και αντί από την Καισάρεια μας ήρθε από την Αθήνα! ζωή, χαρά και φως γέμισε το σπίτι μας γιατί όλοι μας ξέρουμε καλά από τον καιρό που ήμασταν παιδιά αλλά και τώρα που μεγαλώνουμε παιδιά, ότι μεγαλύτερη χαρά από τα δώρα δεν υπάρχει!

Ευχαριστούμε θερμά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη που βρέθηκαν πάλι δίπλα μας. Περισσότερες χαρούμενες στιγμές στον ψηφιακό κόσμο σε συνδυασμό με αυτόν της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας.

Ρoή Ειδήσεων