ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 58χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο 59χρονου ύστερα από συμπλοκή

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 58χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο 59χρονου ύστερα από συμπλοκή
INTIME

Θεσσαλονίκη: Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 58χρονος που συνελήφθη για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στοίχισε τη ζωή σε 59χρονο.

Στην απολογία του, ο αλγερινής καταγωγής κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο επεισόδιο, χωρίς όμως να πείσει με τους ισχυρισμούς του εισαγγελέα και ανακριτή που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο. Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, καταμεσής τους δρόμου, ενώ σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αποδόθηκε σε ερωτική αντιζηλία. Το θύμα, ελληνικής καταγωγής, δέχθηκε χτυπήματα με μαχαίρι και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου όμως λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη

«Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 59χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της (09-10-2021), στην περιοχή κέντρου πόλης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 58χρονος αλλοδαπός, ο οποίος, στο πλαίσιο ερευνών, εντοπίστηκε χθες (10-10-2021) σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή της Πυλαίας όπου και συνελήφθη ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης με χρήση αιχμηρού αντικειμένου, τραυμάτισε τον 59χρονο άντρα στον αριστερό μηρό και στην αριστερή οσφυϊκή επιφάνεια. Ο παθών μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 10-10-2021.

Η ακριβής αιτία θανάτου θα προσδιοριστεί μετά τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καλαμάτα: Βρέθηκε νεκρός ο Διευθυντής της Κλινικής Covid

Μένιος Φουρθιώτης: «Σε 3 μήνες θα περπατήσω ξανά» - Φωτογραφίες μέσα από το ΚΑΤ

Κακοκαιρία: Για ποιες περιοχές υπάρχει συναγερμός λόγω του «Μπάλλου»