ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Έχω μετανιώσει», λέει τώρα ο θείος που βίαζε τα ανήλικα ανίψια του

Βιασμός Θεσσαλονίκη ανίψια
Η υπόθεση βιασμού των ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει, τις τελευταίες ημέρες, το πανελλήνιο

Ο 51χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό των ανιψιών του στη Θεσσαλονίκη, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται.

Στις δηλώσεις ομολογίας της ενοχής εμπεριέχονται και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που πιστοποιούν την κακοποίηση που διαπράχθηκε, όπως μεταδίδει το thesstoday. «Έχω μετανιώσει για όλα. Τα έκανα αλλά το έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από τον Θεό», υποστηρίζει ο δράστης της υπόθεσης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τα επεισόδια βιασμού εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της μητέρας του.

Παραδέχεται τις αδιανόητες ενέργειες σε βάρος δύο παιδιών, λέγοντας ότι το ένα έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και το άλλο θύμα παρενόχλησης. Στην καταγγελία γινόταν, αρχικά, λόγος για ασέλγεια σε βάρος τριών παιδιών, ωστόσο οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου θέλουν δύο θύματα. Επιπλέον, ο 51χρονος αρνείται την παροχή δώρων στα παιδιά με σκοπό τα ανταλλάγματα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση όμως με την αποκάλυψη που έγινε από ένα εκ των θυμάτων.

Η υπόθεση βιασμού των ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει, τις τελευταίες ημέρες, το πανελλήνιο. Υπενθυμίζεται ότι επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από το 2009 μέχρι και το 2013, ο 51χρονος ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στα ανήλικα ανίψια του. Μάλιστα, βιντεoσκοπούσε τις φρικτές πράξεις του.

Ένα από τα παιδιά, αγόρι, 18 ετών σήμερα, κατήγγειλε όλη τη φρίκη που βίωσε από τον ίδιο του τον θείο κι έτσι, σε βάρος του 51χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος: Τίποτα δεν είναι τόσο αδίστακτο όσο η ατιμωρησία

Αποτροπιασμός στη Ρόδο: Πώς η θεία κακοποίησε την 8χρονη για να εκβιάσει τη μητέρα της

Καιρός – Μαρουσάκης: Ποιες περιοχές θα δοκιμαστούν από το νέο κύμα κακοκαιρίας