ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 51χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε τα ανήλικα ανίψια του

Θείος βίαζε τα ανήλικα ανίψια του στη Θεσσαλονίκη
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Intime News

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 51χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τα ανήλικα ανίψια του

Σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα: 1) γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, 2) πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, 3) γενετήσια πράξη με ανήλικο ή ενώπιον του, ο οποίος δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, 4) κατάχρηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και 5) προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Σοφιανόπουλο Γεώργιο του Ιωάννη και της Πασχαλιάς, γεννηθέντα το 1970. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388456, 2310-388457 και 2310-388458 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Η γεωγραφική κατανομή των 3.739 νέων μολύνσεων: 701 στην Αττική - 574 στη Θεσσαλονίκη

Ρόδος: Η θεία έστησε τη φρικτή απάτη για πάρει 700 ευρώ - «Έσπασε» μετά από 5 ώρες ανάκρισης

Καιρός - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (vid)