ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τη μεζονέτα αμέσως μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά δολοφονία
Δύο φωτογραφίες – ντοκουμέντα
Mega

Νέες φωτογραφίες μέσα από την μεζονέτα στα Γλυκά Νερά αποτυπώνουν το καλοστημένο σκηνικό ληστείας που έστησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να ξεγελάσει τις Αρχές κι ενώ είχε δολοφονήσει τη σύζυγό του Καρολάιν

Σύμφωνα με το Mega, η πρώτη φωτογραφία δείχνει μία από τις αποτρόπαιες πράξεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τον δολοφονημένο σκύλο της οικογένειας, τον οποίο κρέμασε στο κλιμακοστάσιο. Όπως είχε πει στους αστυνομικούς, τον σκύλο τον σκότωσε για να πείσει τις Αρχές ότι είχαν εισβάλει ληστές στη μεζονέτα, μιμούμενος την πραγματική ληστεία σε βάρος συναδέλφου του στο Αλεποχώρι. Τότε, οι πραγματικοί ληστές είχαν χτυπήσει τον σκύλο.

Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνονται ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι, η ξεκολλημένη μονωτική ταινία, με την οποία δέθηκε και ο ίδιος, κάποια κινητά τηλέφωνα και κάποια αναποδογυρισμένα αντικείμενα.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery:

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα αποκαλύφθηκαν για την παράλληλη σχέση που φέρεται να διατηρούσε. Μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διέψευσε ότι είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα. «Δεν ήταν σε παράλληλη σχέση ο εντολέας μου με κάποια άλλη γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δικογραφία. Εφόσον υπάρχουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι και υφίστανται πραγματικά αυτές οι καταθέσεις και αφορούν το εντολέα μου, θα ζητήσουμε τα ονόματά τους έτσι ώστε δια μέσω της Εισαγγελίας να ζητήσουμε να επιστρέψει η δικογραφία για να εξεταστούν», είπε ο δικηγόρος του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής με μήνυμα στο TikTok – «Θέλει κότσια η αυτοκτονία»

«Πόλεμος» για το τραγούδι του Βασιλακόπουλου: Οι αναρτήσεις Πολάκη, Ακρίτα και η Ανίτα Πάνια

Μέγκαν-Χάρι: Γιατί οι πλούσιοι και διάσημοι γείτονές τους στην Καλιφόρνια μετακομίζουν άρον άρον