ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Πλημμύρισε ο Σπερχειός - Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία

Λαμία: Πλημμύρισε ο Σπερχειός - Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία
Έκλεισε ο δρόμος

Λαμία: Αποκλεισμένα τα παραποτάμια χωριά του Σπερχειού, τα νερά του οποίου βγήκαν στους δρόμους δρόμο προς Φραντζή - Γοργοπόταμο και προς Κομποτάδες - Κωσταλέξι και τα υπόλοιπα χωριά.

Μετά τη συνεχή βροχόπτωση των τελευταίων ωρών ο Σπερχειός πλημμύρισε και τα νερά σκέπασαν εκατοντάδες στρέμματα στη νότια περιοχή της Λαμίας.

Στο δρόμο προς Φραντζή - Γοργοπόταμο, αλλά στον επαρχιακό δρόμο από Λαμία, προς Κωσταλέξι, Κομποτάδες, Μεξιάτες, Λουτρά Υπάτης και τις άλλες κοινότητες της περιοχής, το ποτάμι βγήκε στο δρόμο, με αποτέλεσμα η Τροχαία το πρωί του Σαββάτου να διακόψει την κυκλοφορία, η οποία μέχρι νεοτέρας θα γίνεται από παρακαμπτηρίους επαρχιακούς οδούς.

Στα σημεία έχει σπεύσει από την πρώτη στιγμή συνεργείο του Δήμου Λαμιέων με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Κώστα Ξεφλούδα, ο οποίος σε επικοινωνία που είχε με το lamiareport, ενημέρωσε ότι παρακολουθούν την στάθμη του νερού σε όλα τα επικίνδυνα σημεία και είναι σε ετοιμότητα για να παρέμβουν. Η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους δυο δρόμους ήταν επιβεβλημένη για την ασφάλεια των οδηγών και των επιβατών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Αθήνα: Εξετάζονται δύο νέα ύποπτα κρούσματα «Όμικρον»

Big Brother: Ο Παναγιώτης Πέτσας έκανε πρόταση γάμου στην Ανχελίτα και εκείνη αρνήθηκε (videos)

Εφιάλτης για ανήλικη στην Αμαλιάδα: Για τρία χρόνια τη βίαζε ο θείος και ο αδερφός της