ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Μεγάλες καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού

Κίνηση στην Αττική Οδό
Πολύ αυξημένη κίνηση και μεγάλες καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Πολύ αυξημένη κίνηση και μεγάλες καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας με τις καθυστερήσεις να φτάνουν έως και τα 30 λεπτά σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της εταιρείας.

Την κίνηση προκάλεσαν αφενός μια σύγκρουση οχημάτων που σημειώθηκε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Κηφισίας και το ρεύμα προς Ελευσίνα ενώ ακολούθησαν και μέτρα της τροχαίας για τα οποία έκλεισε η έξοδος της Κηφισίας προς Ελευσίνα..

Σύμφωνα με την Αττική Οδό λίγο πριν τις 10 το πρωί οι καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο ήταν της τάξης των 15'-20'από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας.

Στο ρεύμα προς Ελευσίνα της Αττικής Οδού οι καθυστερήσεις είναι 25'-30' από κόμβο Ανθούσας έως κόμβο Κηφισίας, 10΄-15΄ στην έξοδο για Λαμία και 15΄-20΄στην Περιφερειακή Υμηττού από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα γυναικοκτονία στη Λακωνία: Άνδρας έπνιξε τη σύζυγό του

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Καθαρή εντολή σε Ανδρουλάκη – Το μυστήριο του β' γύρου

Ανατροπή με τα Μερομήνια: Η νέα πρόβλεψη για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

«Η Φάρμα»: Άρχισαν τα πρώτα... ακατάλληλα πλάνα - Ηλιάδη και Μπάστα βάζουν... φωτιά στα ντουζ