ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Η κακοκαιρία «πλήγωσε» το διάσημο Ναυάγιο

Παραλία Ναυάγιο Ζάκυνθος
Ζημιές στο Ναυάγιο στην διάσημη παραλία της Ζακύνθου άφησε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Ζημιές στο Ναυάγιο στην διάσημη παραλία της Ζακύνθου άφησε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών

«Πληγές» στο διάσημο Ναυάγιο της Ζακύνθου άφησε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών που έφερε ρεκόρ βροχοπτώσεων για τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν κάτοικοι του νησιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία η κακοκαιρία και τα μεγάλα κύματα που προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα να αποκολληθεί ένα μεγάλο κομμάτι από το μπροστινό μέρος του Ναυαγιού που ξεπερνούσε τα τέσσερα μέτρα.

Ο καταγγέλλων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, zantetimes.gr απηύθυνε και έκκληση στον Δήμο Ζακύνθου και στην Ιερά Μητρόπολη Ζάκυνθου, για το πλάτωμα του «Ναυαγίου» αλλά και την παραλία του «Ναυαγίου», να ενεργήσουν τώρα για την αξιοποίηση και ανάδειξη του «Ναυαγίου», σε συνεργασία και με την θαλάσσια τουριστική δραστηριότητα των πλοιοκτητών Ζακύνθου.

Αυτό είναι το τελευταίο χτύπημα στο διάσημο Ναυάγιο μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε το 2018 αλλά και τη φωτιά που εκδηλώθηκε το 2020.

Υπενθυμίζεται ότι το «κουφάρι» του πλοίου που βρίσκεται στο κέντρο της διάσημης παραλίας στη Ζάκυνθο και αποτέλεσε και αφορμή για την ονομασία της, προέρχεται από το ναυάγιο της 1ης Οκτωβρίου του 1980 όταν το πλοίο «Παναγιώτης» έχασε ένα μεγάλο του κομμάτι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οργή από τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Στον «αέρα» οι Ράδιο Αρβύλα

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Δείτε την ημερομηνία

Πιερία: Προφυλακίστηκαν οι 3 από τους 11 για την αρπαγή του γυμνασιάρχη