ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Καματερό: Η μητέρα νόμιζε πως τα παιδιά που κάηκαν ήταν στο σχολείο

Τραγωδία στο Καματερό: Η μητέρα νόμιζε πως τα παιδιά που κάηκαν ήταν στο σχολείο
Η μητέρα με τα υπόλοιπα παιδιά ήταν έξω στο πλακόστρωτο και ψάχνανε να βρούνε τα υπόλοιπα παιδάκια
INTIME NEWS

Καματερό: Τραγωδία με τα δύο ανήλικα αγόρια που βρέθηκαν απανθρακωμένα μέσα στο σπίτι

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στο Καματερό. Δύο ανήλικα αδέρφια απανθρακώθηκαν στο διαμέρισμα τους ενώ κοιμόντουσαν.

Η φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι προέκυψε κατά πάσα πιθανότητα από την ξυλόσομπα που έκαιγε. Η πολύτεκνη οικογένεια θρηνεί για τα 2 από τα 13 παιδιά της.

«Κοιμόμουν μέσα, βλέπω φωτιά στα πόδια μου, σπάω το τζάμι γιατί δεν άνοιγε η πόρτα και βγήκα έξω. Μετά κατάλαβα ότι ήταν τα αδέρφια μου μέσα. Πετάχτηκε φλόγα από τη σόμπα» δηλώνει σοκαρισμένος ο 16χρονος γιος της πολύτεκνης οικογένειας.

Προσπάθησε να σώσει τα αδέρφια του από το φλεγόμενο δώμα. Για τον 12χρονο Ραφαήλ και τον 13χρονο Βασίλη που κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο, ήταν ήδη αργά, κατάφερε όμως να απεγκλωβίσει την 3χρονη αδερφούλα του.

Λίγο πριν τις 10 το πρωί η πυροσβεστική κλήθηκε για τη φωτιά στο δώμα στην οδό Ιθάκης στο Καματερό. Όταν έφτασαν εδώ οι πρώτοι πυροσβέστες, ο 16χρονος είχε καταφέρει να σπάσει το τζάμι και να σώσει κάποια από τα αδέρφια του.

Δείτε το βίντεο:

Η μητέρα τους νόμιζε πως είναι στο σχολείο

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ο πατέρας των δύο αγοριών καθόταν τυλιγμένος με μια κουβέρτα στο πεζοδρόμιο, έξω από το σπίτι τους, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει το κακό που βρήκε την οικογένεια του. Τα παιδάκια αποκοιμήθηκαν το πρωί, δεν πήγαν σχολείο, το δώμα ξαφνικά λαμπάδιασε και βρήκαν φριχτό θάνατο.

Η μητέρα με τα υπόλοιπα παιδιά ήταν έξω στο πλακόστρωτο και ψάχνανε να βρούνε τα υπόλοιπα παιδάκια.

Το τρίχρονο κοριτσάκι που βρισκόταν επίσης μέσα στο φλεγόμενο δώμα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» με εγκαύματα στα άνω και κάτω άκρα καθώς και στο κεφάλι του. Τις επόμενες ημέρες θα νοσηλευτεί στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής.

Με πληροφορίες από Star

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα - Κανάκης: «Τι ζούμε; Γι' αυτό βγήκαμε σήμερα στον αέρα»

Σοκαριστική αποκάλυψη: Σύλληψη νηπιαγωγού που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου

Στενός συνεργάτης του Τράγκα κατηγορεί τον γιατρό του: «Δεν τιμά τον νεκρό, πρώην ασθενή του»