ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Απελπισία σε όλη την Αθήνα! Δεν κουνιέται τίποτα στον Κηφισό -Χάος σε κέντρο,Αττική Οδό

Κίνηση τώρα: Απελπισία σε όλη την Αθήνα! Δεν κουνιέται τίποτα στον Κηφισό -Χάος σε κέντρο,Αττική Οδό
Απελπιστική κατάσταση με την κίνηση στην Αθήνα

Κίνηση τώρα: Οπλιστείτε με υπομονή - Αυτό που συμβαίνει για ένα ακόμα απόγευμα στους δρόμους της Αθήνας είναι τραγικό - Οι οδηγοί μένουν ακινητοποιημένοι επί ώρες μέσα στα αυτοκίνητά τους - Απέραντο... parking ο Κηφισός, χάος από Σύνταγμα μέχρι Μαρούσι και από Καλλιθέα μέχρι Γλυφάδα.

Τα νεύρα και η υπομονή των οδηγών δοκιμάζονται ξανά στις κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας, με την κίνηση να είναι πραγματικά απελπιστική.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως σε ορισμένα σημεία της Αθήνας, όπωε για παράδειγμα στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, οι οδηγοί δεν μπορούν καν να... ξεπαρκάρουν, αφού οι ουρές των οχημάτων δεν επιτρέπουν να κινηθούν ούτε για λίγα μέτρα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα και πάλι εντοπίζεται στον Κηφισό, όπου στην κάθοδο επικρατεί απόλυτο χάος, με τις ουρές να ξεκινούν από το ύψος του Αγίου Στεφάνου και μέχρι το ΣΕΦ να πηγαίνουν σημειωτόν.

Ανάλογη εικόνα και στην άνοδο, με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από το ύψος του Ρέντη μέχρι τη Νέα Φιλαδέφεια.

Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται και στην Αττική Οδό,ενώ χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, την Μεσογείων και στα δύο ρεύματα, την Πειραιώς, τη Χαμοστέρνας, τη Βουλιαγμένης, την Ποσειδώνος, την Αχαρνών, την Πατησίων, την λεωφόρο Αθηνών, τη Βασ. Σοφίας, τη Βασ. Κωνσταντίνου και τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και το λιμάνι του Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μπροστά στις κάμερες μετά τον σάλο

Κορονοϊός: Το εμβόλιο που κάνει μέχρι και 32 φορές περισσότερα αντισώματα στην 3η δόση

Συντάξεις: Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για 3 εκατ. ασφαλισμένους - Ποιους αφορά