ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο: Συνελήφθη 66χρονος που κατηγορείται πως ασέλγησε σε 32χρονη

Πήλιο: Συνελήφθη 66χρονος που κατηγορείται πως ασέλγησε σε 32χρονη

Πήλιο: Ο φερόμενος ως δράστης, βρίσκονταν στην ίδια παρέα με την 32χρονη ενώ η γυναίκα τον ειδοποίησε επειδή είχε χαθεί με το αυτοκίνητο.

Συνελήφθη ο 66χρονος που καταγγέλθηκε ότι ασέλγησε και βίασε 32χρονη γυναίκα που διασκέδαζε με την παρέα της σε νυχτερινό μαγαζί στο Πήλιο όταν εκείνη φεύγοντας έχασε το δρόμο και ειδοποίησε μέσω του κινητού της, τον κατηγορούμενο να την βοηθήσει. Ο φερόμενος ως δράστης, βρίσκονταν στην ίδια παρέα με την 32χρονη.

Εκείνος μετέβη με το αυτοκίνητό του στο σημείο που χάθηκε η 32χρονη και ενώ το θύμα αρχικά ένιωσε ανακούφιση από την παρουσία του, πολύ γρήγορα κατάλαβε τις προθέσεις του και παρά την αντίδρασή της εκείνος την βίασε.

Η γυναίκα κατήγγειλε σύμφωνα με το magnisianews.gr ότι ο άνδρας ασέλγησε σε βάρος της και τη βίασε με τα δάχτυλά του, έκανε καταγγελία στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, που κάνει την προανάκριση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάστηκε και από γιατρό.

Το ΑΤ Νοτίου Πηλίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 66χρονου, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο φάκελο της δικογραφίας υπάρχει εξέταση ιατρική της 32χρονης, μετά την καταγγελία της για βιασμό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

The Voice Τελικός: Νικήτρια η Άννα Αργυρού – Γνωρίστε το 16χρονο «διαμάντι» με τη μαγική φωνή

The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του τελικού (video)

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Μετάλλαξη Όμικρον: Φόβοι για περισσότερα κρούσματα στην Ελλάδα – Τα μέτρα που «πέφτουν» στο τραπέζι