ΕΛΛΑΔΑ

Πουλούσε σε Μίνι Μάρκετ 636 κροτίδες!

Πουλούσε σε Μίνι Μάρκετ 636 κροτίδες!

Για παράνομη εμπορία και διάθεση κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων συνελήφθη ένας 36χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

Πιο αναλυτικά, χθες το πρωί κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα Μίνι- Μάρκετ, ιδιοκτησίας 29χρονης, στη πόλη της Θήβας, κατελήφθη ο 36χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να διαθέτει προς πώληση 636 κροτίδες, διαφόρων τύπων και 1.600, παιδικά αθύρματα («σκορδάκια»), χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Οι εν λόγω ποσότητες κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων κατασχέθηκαν, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η 29χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος χθες το απόγευμα, μετά από προφορική εντολή του κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, κατά την διάρκεια του εορτασμού του Πάσχα, θα συνεχισθούν αμείωτα.