ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια έπειτα από τροχαίο - Εκσφενδονίστηκε η μηχανή του

Σοβαρό τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Λαμία
Σοβαρό τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Λαμία
Lamiareport.gr

Ο νεαρός οδηγός και η συνοδηγός του διακομίστηκαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ευτυχώς χωρίς να έχουν τραυματιστεί σοβαρά

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα της Τρίτης στη Λαμία, όταν ο οδηγός ενός μαύρου αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί από την πορεία του και να χτυπήσει πάνω σε κίτρινα κάγκελα.

Όπως είπαν οι γείτονες στο LamiaReport άκουσαν τρεις διαδοχικούς δυνατούς κρότους και πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν, ενώ κάποιοι από αυτούς έτρεξαν να βοηθήσουν το νεαρό ζευγάρι που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε αριστερά στα κίτρινα κάγκελα, έκανε «σβούρα» μέσα στο δρόμο, ενώ στη συνέχεια χτύπησε ξανά στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα η μηχανή να «πετάξει» και να βρεθεί αρκετά μέτρα μακριά.

Ο νεαρός οδηγός και η συνοδηγός του διακομίστηκαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ευτυχώς χωρίς να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Επίσης από καθαρή τύχη δεν χτυπήθηκε κάποιο από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που ήταν στο σημείο του τροχαίου. Η Τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Πηγή: Lamiareport.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Αυτό είναι το plan b αν ξεφύγει η κατάσταση λόγω της μετάλλαξης Όμικρον

Survivor: Μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε Βαλάντη και Γιώργο - Ποιος πλήρωσε τα «σπασμένα» (vids)

Στερεύει από μαχητικά η Τουρκία: Στέλνει drones στο Αιγαίο – Απάντηση της HAF και βλέμμα στο μέλλον

Survivor: «Μπάρμπα μήπως τη γουστάρεις;», είπε στον Βαλάντη για τη Μυριέλλα παίκτης των Μαχητών!