ΕΛΛΑΔΑ

Μαγνησία: Ανοιχτό από σήμερα (14/1) το χιονοδρομικό κέντρο στο Πήλιο

Χιονοδρομικό κέντρο
Χιονοδρομικό κέντρο
In Τime

Ανοιχτό θα είναι από σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου στις Αγριόλευκες για όλο τον κόσμο, αθλητές και ερασιτέχνες, μετά από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Οι εργασίες συνεχίστηκαν και την Πέμπτη με εντατικούς ρυθμούς χιονόστρωσης των πιστών σε όλο το χιονοδρομικό κέντρο, μετά την άφθονη, πυκνή και έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών, προκειμένου από σήμερα Παρασκευή να μπορέσει να υποδεχθεί με ασφάλεια τους φίλους του σκι και τους λάτρεις του βουνού.

Σε πλήρη λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών, δηλαδή Πανόραμα, Θέτις, Πήλιο 3, Πήλιο 1, Πήλιο 4 και Πήλιο 5, ενώ οι χιονοδρόμοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους τρεις αναβατήρες Πήλιο 3 (διπλό), Πήλιο 4 (συρόμενο) και Πήλιο 5 (baby).

Το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου στις Αγριόλευκες θα λειτουργήσει από τις 09:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα, ενώ όπως ανακοινώθηκε, όσοι θα προσέρχονται στο χιονοδρομικό κέντρο θα πρέπει να φορούν μάσκα τόσο σε ανοιχτούς, όσο και κλειστούς χώρους, όπως είναι το καταφύγιο και τα καταστήματα ενοικιάσεων. Για τους χώρους εστίασης του χιονοδρομικού κέντρου, θα ισχύσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για όλη την εστίαση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο πρωθυπουργός θα αποκαλύψει σήμερα το σχέδιο για τη δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού

Άγρια επίθεση σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ έξω από την ΑΣΟΕΕ

Κακοκαιρία Διομήδης: Νεκρή εντοπίστηκε η 24χρονη που αγνοούνταν στις Σέρρες

Survivor: Το σέξι ατύχημα της Ευρυδίκης – Φόρεσε δανεικό μαγιό στο αγώνισμα (vid)