ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Αρκίτσας και της Τραγάνας

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Αρκίτσας και της Τραγάνας
Τι πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί
INTIME NEWS

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αρκίτσας και της Τραγάνας, με στόχο την  εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, από τη Τρίτη 18 Ιανουαρίου στις 07:00 έως την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 18:00, στην περιοχή της Αρκίτσας (από 159οχλμ έως 162οχλμ), και της Τραγάνας (από 138οχλμ έως 141οχλμ), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύσει μόνιμος αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).

Επιπρόσθετα, κατά τω ανωτέρω διάστημα και ειδικότερα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 18:00 και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00 θα ισχύσει αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η εταιρεία ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρόστιμο 100 ευρώ: Πού θα εμφανίζεται στο taxisnet – Πώς γίνεται η διαδικασία αμφισβήτησης

Κορονοϊός - Θεμιστοκλέους: Ανοίγει η πλατφόρμα για την τέταρτη δόση στις 20 Ιανουαρίου

Survivor: Οργή για το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη στην Ευριδίκη - Ζητούν όλοι την αποχώρησή του