ΕΛΛΑΔΑ

Euroferry Olympia: Άθλιες οι συνθήκες στις καμπίνες του πλοίου λένε οι οδηγοί (vid)

Euroferry Olympia: Άθλιες οι συνθήκες στις καμπίνες του πλοίου λένε οι οδηγοί (vid)
Συνολικά εξακολουθούν να επιχειρούν τρία περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
INTIME

Για άθλιες συνθήκες στις καμπίνες του πλοίου «Euroferry Olympia» κάνουν λόγο οι οδηγοί.

Άθλιες ήταν οι συνθήκες στις καμπίνες του Euroferry Olympia σύμφωνα με τους οδηγούς των φορτηγών, αυτός είναι και ο λόγος που αναγκάζονται - όπως λένε - να κοιμούνται στα γκαράζ.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA, από το εσωτερικό καμπίνας του πλοίου, φαίνονται οι συνθήκες που επικρατούν.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, οι κοριοί έχουν φωλιάσει κάτω από τα σεντόνια και τα στρώματα των κρεβατιών, με τους οδηγούς να δείχνουν στην κάμερα τα τσιμπήματα στο σώμα τους.

Η τελευταία ανακοίνωση του λιμενικού

Σχετικά με την εκδήλωση πυρκαγιάς στο Ε/Γ-Ο/Γ “EUROFERRY OLYMPIA”, σημαίας Ιταλίας, στην θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Ερεικούσας, γνωρίζεται ότι η προσπάθεια κατάσβεσης συνεχίζεται, ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι και οι έρευνες στην θαλάσσια περιοχή, προς τυχόν εντοπισμό των δώδεκα (12) αγνοουμένων.

Συνολικά εξακολουθούν να επιχειρούν τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) πυροσβεστικό πλωτό Π.Υ. και πέντε (05) Ρ/Κ. Επιπλέον έχει εκκινήσει η διαδικασία ρυμούλκησης του πλοίου σε ασφαλές αγκυροβόλιο βορειοανατολικά ν. Κέρκυρας.

Κατόπιν προφορικής εντολής Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, συνελήφθησαν ο Πλοίαρχος και οι δυο (02) Ύπαρχοι του πλοίου, από την Λιμενική Αρχή Κέρκυρας και οδηγήθηκαν ενώπιον Εισαγγελέα, όπου αφού παρείχαν εξηγήσεις αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Τέλος, κάθε εξέλιξη σχετικά με το περιστατικό θα γνωστοποιείται με νεότερες ανακοινώσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με τη ρυμούλκηση του Euroferry Olympia - Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες

Euroferry Olympia: Επιχείρηση με τις λαμαρίνες να καίνε στους 600 βαθμούς -Πώς θα μπουν οι διασώστες

Euroferry Olympia: Επιχείρηση με τις λαμαρίνες να καίνε στους 600 βαθμούς -Πώς θα μπουν οι διασώστες