ΕΛΛΑΔΑ

Euroferry Olympia: Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των έξι αγνοουμενων 

Euroferry Olympia- Aναζήτηση αγνοουμενων 
Συμφωνα με πληροφοριες του Newsbomb.gr σημερα εκτιμάται οτι θα εχουν προσβαση οι πυροσβεστες σε όλους τους χωρους του καμένου πλοιου.
INTIME - ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Euroferry Olympia: Συνεχίζεται η διαδικασία των ερευνών από άνδρες της ΕΜΑΚ στο εσωτερικό του πλοίου για την ανεύρεση των έξι αγνοούμενων.

Κάτω από αντίξοες συνθήκες συνεχίζονται οι διαδικασίες των ερευνών για τους έξι αγνοούμενους από άνδρες της ΕΜΑΚ στο εσωτερικό του καμένου πλοίου «Euroferry Olympia». Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr σήμερα Παρασκευή, εκτιμάται οτι θα έχουν πρόσβαση οι πυροσβέστες σε όλους τους χώρους του καμένου πλοίου.

Μέχρι στιγμής ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων από τη φωτιά του Euroferry Olympia, καθώς χθες Πέμπτη 24 Φλεβάρη, εντοπίστηκε και πέμπτος νεκρός από το καμένο πλοίο.

Υπενθυμίζεται, πως το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από την Ηγουμενίτσα προς το Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε χθες, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε και τρίτη απανθρακωμένη σορός

Euroferry Olympia: Πέντε συνολικά νεκροί έχουν ανασυρθεί από το καμένο πλοίο – Αγνοούνται έξι