ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος για ληστεία σε φαρμακείο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος για ληστεία σε φαρμακείο
Ο 28χρονος με την απειλή μαχαιριού, άρπαξε χρηματικό ποσό, από φαρμακείο Θεσσαλονίκης.
INTIME - ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στα χέρια της αστυνομίας ληστής που «χτύπησε» φαρμακείο στην Θεσσαλονίκη.

Χειροπέδες φόρεσε η ΕΛ.ΑΣ. σε έναν 28χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι λήστεψε φαρμακείο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Ο 28χρονος, με την απειλή μαχαιριού, άρπαξε 60 ευρώ, από φαρμακείο Θεσσαλονίκης, στην οδό Μαυρομιχάλη.

Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα 24ωρα έγινε γνωστό ακόμα ένα περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστή έναν ληστή ο οποίος χτύπησε τέσσερις φορές μέσα σε τρεις ημέρες καταστήματα της πόλης.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι εύσωμος, με ύψος κοντά στο 1,90 και φοράει μαύρα. Ο ληστής της ανατολικής Θεσσαλονίκης είναι ο νέος πονοκέφαλος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στις 28 Φεβρουαρίου, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, λήστεψε ένα mini market κοντά στην κρεαταγορά της Θέρμης. Πήρε 200 ευρώ. Του φάνηκαν λίγα και γι’ αυτό λήστεψε ξανά δύο ώρες αργότερα ένα κατάστημα ψιλικών στην πλατεία της Θέρμης.

Την 1η Μαρτίου έβαλε στο στόχαστρό του ακόμη ένα ψιλικατζίδικο ενώ τα ξημερώματα «χτύπησε» για τέταρτη φορά. Τελευταίος του στόχος ένα πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην Περαία. Ο ληστής με τα μαύρα χτυπάει πάντα μετά τα μεσάνυχτα. Κρατάει το πιστόλι με το δεξί χέρι, φέρει σακίδιο και φοράει γάντια.

Δείτε το βίντεο με τα τέσσερα «χτυπήματα» του ληστή της ανατολικής Θεσσαλονίκης:

Θεσσαλονίκη: Ξανά «χτύπησε» ο ληστής με τα μαύρα - Νέο βίντεο ντοκουμέντο