ΕΛΛΑΔΑ

Το Χαμόγελο του Παιδιού απαντά στο Newsbomb.gr για την υπόθεση της Πάτρας - Τι πραγματικά συνέβη

Το Χαμόγελο του Παιδιού απαντά στο Newsbomb.gr για την υπόθεση της Πάτρας - Τι πραγματικά συνέβη
Τι αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr το Χαμόγελο του Παιδιού.
INTIME

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας - Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των ιατροδικαστικών και αστυνομικών Αρχών, προκειμένου να πέσει «φως» στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τα τρία αγγελούδια - Τι απαντάει στο Newsbomb.gr το Χαμόγελο του Παιδιού για την επαφή που είχε με τους γονείς όταν νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα 

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις την υπόθεση με τα νεκρά κορίτσια της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι γιατροί στο Νοσοκομείο του Ρίου όταν είχαν πια φύγει τα δύο παιδιά της οικογένειας και μπήκε στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα έχοντας πάθει ανακοπή που την άφησε τετραπληγική άρχισαν να αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Συγκεκριμένα απευθύνθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού λέγοντας ότι έχουν κάποιες υποψίες για την υπόθεση.

Για το θέμα το Newsbomb.gr επικοινώνησε με το Χαμόγελο του Παιδιού από όπου και μας ανέφεραν:

«Τον Απρίλη του 2021 ζητήθηκε η συνδρομή μας από το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Όπως κάνουμε κάθε φορά για κάθε οικογένεια που έχει πρόβλημα υγείας μέσω των ψυχολόγων και των κοινωνικών λειτουργών του “Χαμόγελου” προσφέραμε την ολιστική υποστήριξή μας στην οικογένεια.

Ολιστική βοήθεια σημαίνει ότι δεν μένουμε μόνο στο θέμα της συμβουλευτικής και της ψυχολογικής υποστήριξης, αλλά μπορούμε να παρέχουμε ιατρική βοήθεια για διακομιδή, για εξετάσεις. Επίσης ενημερώσαμε τους γονείς για τους τρόπους που μπορούμε να τους υποστηρίξουμε για το περιστατικό υγείας που αντιμετώπιζαν εκείνη τη στιγμή καθώς το τρίτο παιδί τους νοσηλευόταν.

Στη συνέχεια όταν οι γιατροί μας δήλωσαν κάποιες δικιές τους υποψίες σε σχέση με την υπόθεση τους καθοδηγήσαμε να απευθυνθούν άμεσα στον εισαγγελέα ο οποίος είναι και ο πλέον αρμόδιος σε τέτοιες περιπτώσεις.

Από τους γονείς δεν ζητήθηκε η συνδρομή μας περεταίρω».

Το κοινό στοιχείο - «κλειδί» όλων των καταθέσεων

Καταθέσεις από τουλάχιστον οκτώ γιατρούς και τέσσερις νοσηλευτές έχουν πάρει οι Αρχές από το νοσοκομείο Παίδων, εκεί όπου νοσηλεύτηκε για τελευταία φορά η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, αυτό που κρατούν οι Αρχές είναι ότι σε όλες τις καταθέσεις οι περισσότεροι συμφωνούν σε ένα πράγμα: ότι όλο το διάστημα που βρίσκονταν στο «Παίδων» η Ρούλα Πισπιρίγκου έδειχνε να είναι πάρα πολύ ψύχραιμη. Μάλιστα η νοσηλεύτρια που την είδε μπροστά της και της είπε «κάτι δεν πάει καλά με το παιδί μου, πρέπει να έρθετε», τόνισε ότι της μιλούσε μέσα από τη μάσκα και μάλιστα χαμηλόφωνα και έδειχνε να είναι ψύχραιμη σε σημείο που προβληματίστηκε.

Λέων: Ίσως το πόρισμα μας εκπλήξει

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ 89,4 ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων για την έρευνα στο θρίλερ με τα τρια νεκρά παιδιά δεν απέκλεισε τα δεδομένα να αλλάξουν.

Θα διερευνηθεί από τους ειδικούς ακόμη και η ύπαρξη ουσιών, οι οποίες είναι δύσκολα ανιχνεύσιμες σε έναν οργανισμό, αλλά μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια, όπως η καρδιακή ανεπάρκεια.

Γι’ αυτό τον λόγο δεν έχει ακόμη διαβιβαστεί αρμοδίως το αποτέλεσμα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων οι οποίες κατ’ ουσίαν έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν κάποιες διασταυρώσεις στοιχείων.

Το αποτέλεσμα των ευρημάτων, όπως έχει πει ο Γρηγόρης Λέων, δείχνει ασφυκτικό θάνατο.

Διαβάστε επίσης:

Στην τελική ευθεία το θρίλερ της Πάτρας - Πότε θα καταθέσουν μάρτυρες και γονείς

Σχετικές ειδήσεις