ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μέχρι τα ξημερώματα ήταν ο κόσμος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Μέχρι τα ξημερώματα ήταν ο κόσμος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου
Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο σημείο και χτυπούσαν τις πόρτες του σπιτιού
thebest.gr

Μέχρι τα ξημερώματα «πολιορκούσαν» το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα - Κλείδωσαν και έφυγαν οι συγγενείς της

Συγκλονιστικές εικόνες καταγράφηκαν έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου, στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα. Μόλις έγινε γνωστό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη και της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση κόσμος μαζεύτηκε έξω από το σπίτι και απειλούσαν με λιντσάρισμα αυτούς που βρίσκονταν μέσα.

Γείτονες της οικογένειας των τριών παιδιών, αλλά και κάτοικοι της Πάτρας, βρίσκονταν εκεί για ώρες και εξοργισμένοι φώναζαν «δώστε την στο λαό». Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε σπεύσει αργά το βράδυ και η αστυνομία για να αποτρέψει τα χειρότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια στιγμή υπήρξε ένταση με τη μάνα και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου την ώρα που άνοιξε η πόρτα για να μπει μέσα η πρώτη. Μάλιστα κάποιος έγραψε «θάνατος στους παιδοκτόνους» στο παράθυρο του σπιτιού.

Τα ξημερώματα έφυγαν τελικά από το σπίτι της οδού Μπιζανίου οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε τις φωτογραφίες από την «πολιορκία» στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Για 13 εγκληματικές ενέργειες θα εξεταστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» δε, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να εξεταστεί από τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για συνολικά 13 εγκληματικές πράξεις και κακοποιητικές ενέργειες εις βάρος των τριών παιδιών της.

Η άτυχη 9χρονη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, κατέληξε κατόπιν σκόπιμης χορήγησης της φαρμακευτικής ουσίας κεταμίνη και η οποία της προκάλεσε ανακοπή εντός 30 λεπτών, ενώ στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν βρισκόταν το επίμαχο χρονικό διάστημα μόνο η κατηγορούμενη.

Διαβάστε επίσης:

Φως στο Τούνελ: «Η ώρα της αλήθειας έφτασε» - Το αποκαλυπτικό τρέιλερ μετά τη σύλληψη της Ρούλας