ΕΛΛΑΔΑ

Κουτσελίνη για Πάτρα: Ο Μάνος κάτι φοβάται και θέλει να διαχωρίσει τη θέση του

Κουτσελίνη για Πάτρα: Ο Μάνος κάτι φοβάται και θέλει να διαχωρίσει τη θέση του
Ο Μάνος Δσκαλάκης.
ΙΝΤΙΜΕ

ΠάτραΗ Ζήνα Κουτσελίνη εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο του Star και μίλησε για την πολυσυζητημένη υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε για τον Μάνο Δασκαλάκη και την αλλαγή της στάσης του απέναντι στη Ρούλα Πισπιρίγκου που ως τώρα την στήριζε δημόσια.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι η αυριανή της κατάθεση θα είναι πολύ σημαντική ενώ θα προκύψουν νέα στοιχεία. Η ίδια σκοπεύει να αποκαλύψει τί έγινε το μοιραίο 20άλεπτο πριν καταλήξει η Τζωρτζίνα.

Επίσης, αυτό που τόνισε η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει επισκεφθεί την 33χρονη στα δικαστήρια κάτι που έχει στεναχωρήσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ωστόσο δεν κατηγορείται για κάτι αυτή τη στιγμή.

Παρόλα αυτά η Ζήνα Κουτσελίνη σχετικά με την απόσταση του Μάνου υποστήριξε: «Θέλει αν διαχωρίσει τη θέση του… Φοβάται κάτι νομίζω εγώ… θέλει να κρατήσει τις αποστάσεις γιατί φοβάται τα επόμενα βήματα».

Παρών ο πατέρας στη βασική απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας

Σε μια αποκάλυψη που ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας προχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας σε διάστηκα 13 ωρών, φαίνεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη σε χώρο που βρισκόταν μαζί και το παιδί ήταν στις 14 Απριλίου του 2021όταν καταγράφεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο άλλο ένα περιστατικό της Τζωρτζίνας όπου επιβιώνει μετά από 55 λεπτά ΚΑΡΠΑ, έχοντας αφήσει όμως επάνω του την τετραπληγία.

Επίσης ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν παρών και δυο ακόμα φορές στις 26 και 27 Ιανουαρίου του 2022, η 26ηη Ιανουαρίου είναι η ημέρα εισαγωγής του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων όπου εκεί κάθετε όλο το βράδυ με την Ρούλα Πισπιρίγκου, όμως τότε δεν σημαίνεται κάποιο επεισόδιο στο παιδί και από κει και έπειτα μέχρι το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου μόνη με το παιδί είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου», αναφέρει στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Τι θα γίνει αν δεν ομολογήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου; Ο Γιώργος Καλλιακμάνης εξηγεί στο Newsbomb.gr