ΕΛΛΑΔΑ

H Ρούλα Πισπιρίγκου είναι σε «αδιέξοδο» λέει ο Λαμπρόπουλος

H Ρούλα Πισπιρίγκου είναι σε «αδιέξοδο» λέει ο Λαμπρόπουλος
O δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου
Νίκος Χριστοφάκης

O δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ως αδιέξοδη χαρακτήρισε την υπερασπιστική τακτική της Ρούλας Πισπιρίγκου όπως αυτή αποκαλύφθηκε από το απολογητικό της υπόμνημα, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου στρέφεται για άλλη μία φορά εναντίον των γιατρών. Το έχει κάνει σε πολλές φάσεις στη διάρκεια της νοσηλείας των παιδιών» υπενθύμισε αρχικά ο δημοσιογράφος μιλώντας στο MEGA.

«Αναφέρω χαρακτηριστικά ότι το έχει κάνει και στο νοσοκομείο ‘Ελπίς’, όταν πέθανε η Μαλένα, στη συνέχεια στράφηκε κατά των γιατρών. Είπε ότι θα ερευνούσα μόνο αν η συγκεκριμένη ιατροδικαστκή εξέταση είναι γνήσια, δηλαδή το περί ηπατικής ανεπάρκειας όμως στη συνέχεια στράφηκε κατά των γιατρών. Είπε ότι οι γιατροί άργησαν να πάνε, άργησαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ, δεν είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα ασθενείας. Είχε βρει δέκα προβληματικές ενέργειες των γιατρών. Το ίδιο είχε γίνει και στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, το ίδιο είχε γίνει και με την παιδιατρική κλινική της Πάτρας, το ίδιο έχει γίνει με όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα που έχουν νοσηλευτεί τα δύο από τα τρία κορίτσια. Τώρα το κάνει πάλι, στρέφεται κατά των γιατρών» πρόσθεσε ο κ. Λαμπρόπουλος.

«Είναι μία τακτική νομίζω αδιέξοδη, που πάει δηλαδή να υποστηρίξει πως όλοι αυτοί οι γιατροί φταίνε κι εκείνη έχει δίκιο. Όλοι εκείνοι οι γιατροί που λένε ότι είναι παράδοξη η συμπεριφορά της, ότι από πού και ως πού ζητούσε να μάθει για τις κάμερες, ότι άργησε να τους ειδοποιήσει… ότι όλοι αυτοί οι εκατό άνθρωποι έχουν άδικο κι έχει δίκιο εκείνη. Νομίζω της είχαν δοθεί συμβουλές να μην το κάνει, τώρα το κάνει και επιδεινώνει τη θέση της» υποστήριξε ο δημοσιογράφος.

Κατά την εκτίμησή του, δε, «είναι σαφές το κατηγορητήριο στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας με ακράδαντα στοιχεία. Δηλαδή αυτό που λέει τώρα, πότε έγινε η ανάνηψη… αυτό είναι κάτι παλαβό».

Διαβάστε επίσης:

Στον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου - Με δρακόντεια μέτρα η μεταγωγή της - Πώς θα φρουρείται

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν έδωσα εγώ την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα» - Ζητά έρευνα στο νοσοκομείο

Ρούλα Πισπιρίγκου για την προφυλάκισή της: «Γιατί, αφού είμαι αθώα», ρώτησε την ανακρίτρια