ΕΛΛΑΔΑ

Ηλικιωμένος τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε κατά τριών νεαρών

Ηλικιωμένος τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε κατά τριών νεαρών
Άμεση ήταν η κινητοποίηση ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 75χρονο

Τύχη βουνό είχαν τρεις νεαροί το βράδυ της Παρασκευής στο Ηράκλειο όταν δέχθηκαν για ασήμαντη αφορμή τα πυρά ενός ηλικιωμένου.

Οι τρεις νεαροί κάθονταν αμέριμνοι σε ένα παγκάκι και συζητούσαν. Ο 75χρονος, κάτοικος της περιοχής, άγνωστο για ποιο λόγο ενοχλήθηκε και άρχισε να φωνάζει στους τρεις νέους.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο ηλικιωμένος βγήκε από το σπίτι του κρατώντας μια μαγκούρα κι ενώ αρχικά προσποιήθηκε ότι έκανε βόλτα, κινήθηκε πίσω από τους νεαρούς και προσπάθησε να τους χτυπήσει. Οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από τους νέους, οι οποίοι μη θέλοντας να διαπληκτιστούν με τον 75χρονο, άρχισαν να απομακρύνονται από το σημείο. Τότε, ο 75χρονος έβγαλε από τη μέση ένα 22άρι πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον των νεαρών τρεις φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες , από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός με την παρέα των νεαρών να απομακρύνεται με ασφάλεια από το σημείο.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι κατέφθασαν στο σημείο και αφού απέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή για λόγους ασφαλείας κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον 75χρονο.