ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στο Ωραιόκαστρο: Αυτή είναι η 21χρονη που σκοτώθηκε - Πώς έγινε το τροχαίο

Θρήνος στο Ωραιόκαστρο: Αυτή είναι η 21χρονη που σκοτώθηκε - Πώς έγινε το τροχαίο
Το σημείο που έγινε το τροχαίο δυστύχημα.
oraiokastro24.gr

Μία 21χρονη νεκρή και τρεις τραυματίες, ηλικίας 19 και 20 ετών, είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με την Τροχαία η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 02:00 τα ξημερώματα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, επί της οδού Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κολεγίου ICBS.

Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε από το όχημα τους τέσσερις νεαρούς επιβάτες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, μία εκ των επιβατών υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ οι υπόλοιποι τρεις νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρουν πως η κατάσταση υγείας του ενός τραυματία χαρακτηρίζεται πιο σοβαρή.

Δείτε την gallery:

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα ερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα Τροχαίας.

Δείτε το βίντεο:

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο δυστύχημα:

«Ξημερώματα σήμερα (16-04-16), στην ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου, επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί άντρες 19 και 20 ετών και δύο ημεδαπές γυναίκες 19 και 21 ετών, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε μεταλλική κολώνα φωτισμού, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό της 21χρονης κοπέλας και τον σοβαρό τραυματισμό των υπολοίπων επιβαινόντων. Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης».