ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πανικός σε κατάστημα εστίασης - Τα έσπασαν όλα επειδή δεν είχαν πιστοποιητικό κορονοϊού

Θεσσαλονίκη
Δυο άντρες που δεν του επιτράπηκε η είσοδος άρχισαν να σπάνε τα τραπέζια στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος

Κορονοϊός: Αναποδογύρισαν τραπεζάκια και έσπασαν διάφορα αντικείμενα δυο άντρες που δεν τους επιτράπηκε η είσοδος σε γνωστό εστιατόριο επειδή δεν είχαν πιστοποιητικό

Όλα ξεκίνησαν όταν, χθες στις 9:30 το πρωί δυο ζευγάρια πήγαν στο εστιατόριο που φημίζεται για τον πατσά του στην οδό Ολύμπου και όλα ξεκίνησαν όταν οι υπάλληλοι ζήτησαν να ελέγξουν τα πιστοποιητικά τους. Οι δυο από τους τέσσερις δεν είχαν πιστοποιητικό και τότε τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να καθίσουν αλλά μπορούν να τους εξυπηρετήσουν take away.

Οι πελάτες αντέδρασαν και τους έβρισαν αλλά αρχικά αποχώρησαν. Λίγα λεπτά αργότερα οι δυο άντρες επέστρεψαν και άρχισαν να σπάνε τα τραπέζια στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο. Μάλιστα απείλησαν τους υπαλλήλους που ζήτησαν να ελέγξουν πιστοποιητικά λέγοντας τους πως «είναι η τελευταία ημέρα τους».

Συνολικά έσπασαν τέσσερα τραπέζια και αποχώρησαν οι πελάτες που όπως φάνηκε γυρνούσαν από διασκέδαση.

Σε μηνύσεις προχωρά ο ιδιοκτήτης

«Θα πάω σήμερα να καταθέσω μήνυση και θα δώσουμε το υλικό από τις κάμερες από τις αρχές. Να ξέρουν ότι δεν φοβόμαστε κάτι και θα κινηθούμε νομικά» δήλωσε στο makthes.gr ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

«Δεν τους αφήσαμε να κάτσουν χωρίς πιστοποιητικά και άρχισαν να μας απειλούν. Μας ρώτησαν αν έχουμε προστασία στο μαγαζί και μας είπαν να φοβόμαστε όταν περπατάμε στον δρόμο γιατί θα μας βρούνε» λέει για τις απειλές που δέχθηκε το προσωπικό. Όπως φαίνεται και στα βίντεο, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν με ψυχραιμία προσπαθώντας να απομακρύνουν τους πελάτες.

«Οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν, δεν μπορούσαν να δουλέψουν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Καλά που ήταν ψύχραιμοι οι εργαζόμενοι μας και ευτυχώς δεν είχαμε κάτι χειρότερο γιατί οι υλικές ζημιές διορθώνονται» τονίζει ο κ. Τσαρούχας.