ΕΛΛΑΔΑ

Περιστέρι: Βίντεο από την αρπαγή της 15χρονης - Έλεγε ότι είναι «τσιγγάνα» - Τι λέει η μητέρα της

Περιστέρι: Βίντεο από την αρπαγή της 15χρονης - Έλεγε ότι είναι «τσιγγάνα» - Τι λέει η μητέρα της
Σε ένα νέο βίντεο το οποίο προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος στην περιοχή του Ασπροπύργου, έχουν καταγραφεί οι κινήσεις της 15χρονης.

Περιστέρι: Βίντεο από ταπό την «αρπαγή» της 15χρονης - Ξεσπά η μητέρα της.

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την 15χρονη Φωτεινή Γιαννοπούλου, το κορίτσι που εξαφανίστηκε τη Μεγάλη Τρίτη από το σπίτι της στο Περιστέρι και εντοπίστηκε δύο ημέρες αργότερα (σ.σ.το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης).

Σε ένα νέο βίντεο το οποίο προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος στην περιοχή του Ασπροπύργου, έχουν καταγραφεί οι κινήσεις της 15χρονης καθώς και του 22χρονου κατηγορούμενου, μόλις λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της νεαρής.

Όπως προκύπτει από το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο Alpha, για περίπου μισή ώρα το κορίτσι περίμενε τον 22χρονο να επιστρέψει. Πρόκειται για 30 λεπτά που αποδείχθηκαν «σωτήρια» για την νεαρή κοπέλα, αφού ήταν αρκετά για να την αντιληφθούν οι υπάλληλοι του πρακτορείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, λίγο αργότερα, ένα μαύρο αυτοκίνητο, με οδηγό τον 22χρονο, φτάνει στο σημείο, η 15χρονη μπαίνει μέσα και φεύγουν. Στην συνέχεια ο υπάλληλος του πρατηρίου συνειδητοποιεί ότι επρόκειτο για την 15χρονη Φωτεινή. Τότε ειδοποιεί τις αρχές.

H μητέρα της 15χρονης, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, κατηγόρησε το σχολείο στο οποίο πηγαίνει το παιδί, καθώς σύμφωνα με την ίδια, όχι μόνο δεν υπήρξε ενημέρωση για τυχόν αλλαγές στη συμπεριφορά της ανήλικης, αλλά γυμνασιάρχης και καθηγητές φέρεται να εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί σε σχετικές ανησυχίες των γονιών.

«Το σχολείο δεν ενημέρωσε για τις αλλαγές στη συμπεριφορά της. Έκανε απουσίες στο σχολείο, η βαθμολογία της είχε πέσει πάρα πολύ. Δεν γνωρίζαμε που έκανε τις απουσίες. Οι διαβεβαιώσεις του Γυμνασιάρχη έγραφαν μην φοβάστε για τίποτα. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, καθαρό και τακτοποιημένο», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια, τα άτομα που ήταν μαζί με την ανήλικη, της άλλαξαν την εμφάνιση καθώς της έβαψαν τα μαλλιά και έκαναν τρύπες στη μύτη της, ενώ της έβαλαν τσιγγάνικα ρούχα.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι αρχές καταφέρνουν να φτάσουν στην ίδια, ενώ λίγες ώρες αργότερα, με τη βοήθεια του 22χρονου, την επιστρέφουν στην οικογένειά της.

Μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης (27/4) στην τηλεόραση του Alpha ο δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης που εξαφανίστηκε, Σταύρος Γεωργίου, επεσήμανε πως το βίντεο που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος «οδήγησε στον δράστη που έδωσε τις δύο συνεργάτιδές του».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο η κοπέλα είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με τον 22χρονο.

«Έχουν διαταχθεί οι σχετικές εξετάσεις, έχουν γίνει ιατροδικαστικές εκθέσεις, τοξικολογικές εξετάσεις. Η μικρή ήταν καθοδηγημένη. Δεν έδινε ούρα στο νοσοκομείο» υπογράμμισε ο Σταύρος Γεωργίου.

«Αναγκάστηκαν οι γιατροί να της πάρουν τα ούρα με καθετήρα, για να κάνουν τις εξετάσεις», επεσήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης.

«Όταν συνελήφθη έλεγε στους αστυνομικούς “είμαι τσιγγάνα” . Από τα τρία κορίτσια που βοήθησαν την οικογένεια της κοπέλας και είπαν την αλήθεια για τα ψεύτικα τραύματα της 15χρονης η μία είναι τσιγγάνα και ή άλλη έχει αλβανική καταγωγή», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Περιστέρι: Αποκαλύψεις για την 15χρονη - «Έβαζε μακιγιάζ και έλεγε πως είναι σημάδια κακοποίηση»

Αρπαγή 15χρονης: Οι έρευνες «θρίλερ» και οι συνομιλίες στο διαδίκτυο που βοήθησαν στον εντοπισμό της

Περιστέρι: Συνελήφθησαν τρία άτομα για την αρπαγή της ανήλικης