ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση 42χρονου στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Φόβοι ότι έπεσε στη θάλασσα

Θρίλερ με την εξαφάνιση 42χρονου στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Φόβοι ότι έπεσε στη θάλασσα
Στην επιχείρηση του Λιμενικού συνδράμουν και ιδιωτικά σκάφη
Intime News

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να έπεσε στο κενό από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή (29/04), για δεύτερη ημέρα, οι έρευνες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, για τον εντοπισμό του άνδρα που φέρεται να βούτηξε στο κενό από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου το μεσημέρι της Πέμπτης (28/04). Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών, προς το παρόν, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του άνδρα.

Σύμφωνα με το Pelop, πρόκειται για 42χρονο από την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος εκινείτο στο ρεύμα προς Αντίρριο και ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του στο ύψος του πρώτου πυλώνα. Όταν έγινε αντιληπτός από όχημα της Γέφυρας που εκτελούσε περιπολία στο αντίθετο ρεύμα, ο υπάλληλος τον ενημέρωσε πως δεν επιτρέπεται η στάθμευση. Ο άνδρας του έγνεψε καταφατικά, ενώ όταν το περιπολικό προσέγγισε το σημείο, εντόπισε μόνο το αυτοκίνητο.

Ο 42χρονος έχει καταγραφεί από τις κάμερες της Γέφυρας να περνά στο πεζοδρόμιο του καταστρώματος και να εξαφανίζεται. Ώρες αγωνίας για τους γονείς του, που χθες το απόγευμα βρέθηκαν στο σημείο των ερευνών.

Στην επιχείρηση του Λιμενικού συνδράμουν και ιδιωτικά σκάφη ενώ μέλη του Ερυθρού Σταυρού και εθελοντικών ομάδων, πραγματοποιούν έρευνες στη ξηρά.