ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: 30χρονος επιχείρησε να πουλήσει σε παιδίατρο γυμνές φωτογραφίες της ανιψιάς του

Ρόδος: 30χρονος επιχείρησε να πουλήσει σε παιδίατρο γυμνές φωτογραφίες της ανιψιάς του
Ρόδος: Το λάθος στον παραλήπτη πρόδωσε τον 30χρονο

Ρόδος: Το λάθος στον παραλήπτη πρόδωσε τον 30χρονο

Χειροπέδες σε έναν 30χρονο άνδρα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα -προσφορά υλικού πορνογραφίας ανηλίκων προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Ρόδο με τον εισαγγελέα υπηρεσίας να διατάζει διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία παιδίατρου στον οποίο ο 30χρονος προσπάθησε να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας dimokratiki.gr να αναφέρουν ότι επρόκειτο για την ανιψιά του και μια φίλη της.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της 2ας Μαΐου 2022 όταν παιδίατρος από την περιοχή του Αρχάγγελου κατήγγειλε ότι μια ημέρα νωρίτερα και ώρα 19:50 δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο μήνυμα μέσω της εφαρμογής Viber από ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκει στον 30χρονο με δύο φωτογραφίες δύο ανήλικων κοριτσιών στο οποίο αναγραφόταν από κάτω: «θα έχω γυμνές φώτο των κοριτσιών για τιμή θα στείλω μετά».

Ακολούθησε κι άλλο μήνυμα με την ένδειξη «λάθος». Μετά την καταγγελία του παιδίατρου αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο και κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.