ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ευχάριστα νέα για την υγεία της 8χρονης

Θεσσαλονίκη: Ευχάριστα νέα για την υγεία της 8χρονης
Ο πατέρας της 8χρονης, κ. Δημήτρης Χατζηαθανασίου σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους είπε πως η κατάστασή έχει μία θετική εικόνα.
thestival.gr

«Να κλείσουν όλες οι παιδικές χαρές», ζητά ο πατέρας της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε όταν έπαιζε σε παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη.

Θετική πορεία έχει η υγεία του 8χρονου κοριτσιού, το δάχτυλο της οποίας ακρωτηριάστηκε όταν έπαιζε σε τσουλήθρα παιδικής χαράς στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Ο πατέρας της 8χρονης, κ. Δημήτρης Χατζηαθανασίου σε δηλώσεις του είπε πως η κατάστασή της κόρης του έχει μία θετική εικόνα.

«Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η καλή πορεία, ώστε να προχωρήσουμε με αισιοδοξία. Βέβαια, ο βαθμός κινητικότητας στο δάχτυλο του παιδιού ελέγχεται και είναι ακόμα άγνωστο σε τι βαθμό θα κινείται κανονικά», ανέφερε.

«Η γυναίκα μου είναι όλη την ώρα με το παιδί και η παιδοψυχολόγος μας βοηθάει ώστε να ξέρουμε πώς να χειριστούμε την κατάσταση. Η μικρή κλαίει συνέχεια και ρωτάει για το δάχτυλό της. Εμείς την καθησυχάζουμε ότι θα πάνε όλα καλά αλλά, μην γελιόμαστε βίωσε έναν ακρωτηριασμό», είπε ο κ. Χατζηαθανάσιου.

Σχολιάζοντας τη διενέργεια έκτακτων ελέγχων σε παιδικές χαρές από τον Δήμο Θεσσαλονίκης ο πατέρας της 8χρονης σχολίασε: «Έστω και τώρα αν γίνεται να κλείσουν όλες οι παιδικές χαρές και να ξανανοίξουν εκατό τοις εκατό λειτουργικές και ασφαλείς για τα παιδιά που παίζουν θα ήταν ευχής έργον».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο γιατρός που βοήθησε την 8χρονη - «Το δάχτυλο είχε αποκοπεί πλήρως»

Θεσσαλονίκη: Εντολή για σαρωτικούς ελέγχους στις παιδικές χαρές, έπειτα από το ατύχημα της 8χρονης