ΕΛΛΑΔΑ

Αιγάλεω: Εικόνες καταστροφής μετά την εισβολή αυτοκινήτου στο εμπορικό κέντρο - Συνελήφθη ο οδηγός

Αιγάλεω: Εικόνες καταστροφής μετά την εισβολή αυτοκινήτου στο εμπορικό κέντρο - Συνελήφθη ο οδηγός
Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στο Αιγάλεω από την εισβολή του αυτοκινήτου
Νίκος Χριστοφάκης

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στο Αιγάλεω από την εισβολή του αυτοκινήτου

Εικόνες καταστροφής και χάους άφησε πίσω τους ο εμφανώς ψυχικά διαταραγμένος οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε σε τζαμαρία καταστήματος σε εμπορικό κέντρο στο Αιγάλεω το μεσημέρι της Παρασκευής προκαλώντας συναγερμό στην ΕΛΑΣ.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Newsbomb.gr από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς το αυτοκίνητο έπεσε στην είσοδο του καταστήματος προκαλώντας, ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές.

Όπως εξήγησε εκπρόσωπος της διαχείρισης του εμπορικού κέντρου, αμέσως μετά την εισβολή του αυτοκινήτου «η ασφάλεια ενεργοποιήθηκε άμεσα και εκκενώθηκε άμεσα το εμπορικό κέντρο από εργαζόμενους και επισκέπτες».

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν σε έξαλλη κατάσταση πριν τελικά να συλληφθεί.

Κατά πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου είπε στους αστυνομικούς ότι «είμαι απεσταλμένος του Θεού» και «καλός στην οδήγηση». Ο εμφανώς διαταραγμένος οδηγός είπε ακόμα ότι «μου έφυγε το αυτοκίνητο και έπεσα στη τζαμαρία».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο ενώ αναμένεται, πιθανότατα, να οδηγεί σε ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η ΕΡΤ όλα συνεβησαν επειδή ο άνδρας παρενοχλούσε κοπέλα χτυπώντας το αυτοκίνητό της με το δικό του από το ύψος της Θηβών μέχρι και το εμπορικό κέντρο.

Κατά τις ίδιες πρώτες μαρτυρίες στόχος του οδηγού ήταν να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του την κοπέλα η οποία στην προσπάθειά της να ξεφύγει στάθμευσε το όχημά της στα δύο εμπορικά κέντρα, που βρίσκονται επί τους Λεωφόρου Κηφισού και έτρεξε στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος.