ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 19χρονος - Ορίσθηκε πραγματογνώμονας

Χαλάνδρι
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος
Νίκος Χριστοφάκης / Newsbomb.gr

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε στην απολογία του, πως έκαναν «κόντρες» και υποστήριξε πως εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο, έφυγε μπροστά και από πίσω ακολουθούσε ο 18χρονος όταν συνέβη το τροχαίο

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 19χρονος, ο οποίος φέρεται να έκανε κόντρες με τον 18χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι.

Ο κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου και μετά την απολογία του ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος, ενώ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης οδήγησης και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως έκαναν «κόντρες» και υποστήριξε πως εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο, έφυγε μπροστά και από πίσω ακολουθούσε ο 18χρονος όταν συνέβη το τροχαίο.

Σημειώνεται, ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών όρισε πραγματογνώμονα, προκειμένου να συντάξει πόρισμα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται, ότι το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο στο διαχωριστικό διάζωμα.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον 18χρονο, αλλά ήταν πλέον αργά. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, αποκαλύφθηκε πως συμμετείχε σε αυτοσχέδιους αγωγές ταχύτητας με τον 19χρονο, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σχετικές ειδήσεις