ΕΛΛΑΔΑ

Πείτε μας τη γνώμη σας: Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με ενδεχόμενο lockdown το φθινόπωρο;

Πείτε μας τη γνώμη σας: Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με ενδεχόμενο lockdown το φθινόπωρο;
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με ενδεχόμενο lockdown το φθινόπωρο;
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Κάθε εβδομάδα το Newsbomb.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών PRORATA, θέτουν το ερώτημα και εσείς ψηφίζετε και παίρνετε θέση.

H αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα που καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες χωρίς να μπορεί κανείς να προβλέψει την κορύφωση του κύματος αυτού έχει προβληματίσει τους ειδικούς και έχει ανησυχήσει τους πολίτες για το ενδεχόμενο λήψης μέτρων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η ηγεσία του ΕΟΔΥ τη Δευτέρα (04/07) η αύξηση των κρουσμάτων είναι σημαντικότερη σε τέσσερις περιοχές αλλά και στην ηλικιακή ομάδα 18-24 ετών.

Την ίδια ώρα επί τάπητος αναμένεται να βρεθεί από την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας και το ενδεχόμενο επιστροφής της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε περισσότερους χώρους σε σχέση με ό,τι έχει ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Αν καταγραφεί ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 μέσα στο καλοκαίρι, εσείς θα συμφωνούσατε ή θα διαφωνούσατε με ένα νέο lockdown το φθινόπωρο;

Ανεξάρτητα από το αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με το lockdown ως μέτρο, πόσο πιθανό θεωρείτε ότι είναι να εφαρμοστεί το φθινόπωρο;

Το Newsbomb.gr και η εταιρεία Prorata θέτουν το ερώτημα και εσείς απαντάτε.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ!

ΠΕΣ ΤΗ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR!

Μπες εδώ και ψήφισε