ΕΛΛΑΔΑ

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Κανένας πολίτης και κανένας δημοσιογράφος δεν τρομοκρατείται»

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Κανένας πολίτης και κανένας δημοσιογράφος δεν τρομοκρατείται»
Στο κτίριο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.
Intime News / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο κ.Θεοδωρικάκος συνομίλησε με δημοσιογράφους και εργαζόμενους του Real Group έπειτα από την εμπρηστική επίθεση.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος το πρωί της Τετάρτης, επισκέφθηκε τα γραφεία του Real Group στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου τα ξημερώματα σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο.

Ο κ.Θεοδωρικάκος ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για το συμβάν και την πορεία των ερευνών, ενώ συνομίλησε με δημοσιογράφους και εργαζόμενους του ομίλου.

«Κάθε λογικός άνθρωπος, όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες καταδικάζουν αυτή την προκλητική επίθεση, η οποία, πέρα από τις φθορές που προκάλεσε, θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερα αποτελέσματα, καθώς μέσα στο κτίριο, στα γραφεία του Real, εργάζονταν τη νύχτα μία κοπέλα», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Και πρόσθεσε: «Υπήρχε μία εργαζόμενη που έκανε τη δουλειά της, κινδύνεψε η ζωή της, κινδύνευσε η ασφάλεια της. Οι θρασύδειλοι που έπραξαν αυτή την εγκληματική ενέργεια, πρέπει να γνωρίζουν ότι κανένας σε αυτή τη χώρα δεν τρομοκρατείται, κανένας πολίτης δεν τρομοκρατείται, κανένα Μέσο Ενημέρωσης και κανένας δημοσιογράφος δεν τρομοκρατείται! Η αστυνομία είναι εδώ από την πρώτη στιγμή και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να βρει τους ενόχους και να τους παραδώσει στη δικαιοσύνη».

Σχετικές ειδήσεις