ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά τώρα: Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες σε Αχαΐα και Αρκαδία

Φωτιά τώρα: Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες σε Αχαΐα και Αρκαδία
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής σε πολλές περιοχές της χώρας.
INTIME

Φωτιά: Πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα - Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι άνδρες της πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καλλιθέα, της Πάτρας.

Στο σημείο επιχειρούν 41 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 10 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί πιθανή απειλή κατοικημένης περιοχής.

Αρκαδία

Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή Ελληνικό, της βόρειας Κυνουρίας, στην Αρκαδία, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει αγροτοδασική έκταση.

Στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και έξι οχήματα, ενώ τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού.

Τα πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα

Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική υπηρεσία είναι σε πλήρη επαγρύπνιση σε όλη την Ελλάδα.

Το πρωί του Σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά στην Κυνουρια την οποία εντόπισαν και «χτύπησαν» PZL που ήταν σε περιπολία ενώ επιχειρούν 20 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και έξι οχήματα. Επίσης τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού.

Δύο πυρκαγιές ξέσπασαν στον κάμπο της Αργολίδας σε χαμηλή βλάστηση ενώ και σε αυτό το σημείο επιχειρούν επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καλλιθέα, της Πάτρας. Στο σημείο επιχειρούν 41 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 10 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί πιθανή απειλή κατοικημένης περιοχής.

Πυρκαγιά, τέλος, υπάρχει αυτή τη στιγμή και στην Παλαιοπαναγιά Ναυπακτίας, όπου σπεύδουν επίγειες δυνάμεις.