ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Πώς σώθηκε η δημοσιογράφος από τον Μαροκινό που προσπάθησε να τη βιάσει

Εξάρχεια: Πώς σώθηκε η δημοσιογράφος από τον Μαροκινό που προσπάθησε να τη βιάσει

Ο Μαροκινός συνελήφθη σε υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια.

Στην κάμερα του STAR μίλησε ο 35χρονος, ο οποίος κατάφερε να σώσει τη δημοσιογράφο Ελπινίκη Χαγιά από τον επίδοξο βιαστή της στα Εξάρχεια.

Κατά την επιχείρηση στο κτίριο στα Εξάρχεια που τελούσε υπό κατάληψη, έγιναν οκτώ προσαγωγές. Ανακουφισμένη από τις εξελίξεις, η δημοσιογράφος που δέχτηκε την επίθεση κάνει έκκληση να μην αφεθεί ελεύθερος ο δράστης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί τους στο κτίριο αυτό διέμενε και ο άνδρας που συνελήφθη χθες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα για την απόπειρα βιασμού.

Το περιστατικό συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες. Για καλή της τύχη από το σημείο περνούσε ένας 35χρονος, ο οποίος άκουσε τις φωνές και προσπάθησε να σώσει την δημοσιογράφο.

«Ξαφνικά την ώρα που κατέβαινε από το σπίτι μου, άκουσα μία γυναικεία φωνή ‘βοήθεια με βιάζουν’. Εκείνη την ώρα βγήκα από το ΙΧ και άφησα το αμάξι με αναμμένη την μηχανή. Έτρεξα στο σημείο και είδα την κοπέλα να κυνηγάει έναν αλλοδαπό», λέει ο 35χρονος και περιγράφει στη συνέχεια ότι έτρεξε κι εκείνος να πιάσει τον δράστη.

Ροή Ειδήσεων