GOSSIP

Στην Αθήνα η διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Brandi Love - Το «ευχαριστώ» στις Αρχές

Στην Αθήνα η διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Brandi Love -  Το «ευχαριστώ» στις Αρχές
Twitter: Brandi Love

Γιατί η Brandi Love ευχαρίστησε τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς

Η πασίγνωστη πορνοστάρ Brandi Love βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα και μοιράστηκε φωτογραφίες από την πρωτεύουσα μέσα από τα social media.

Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών ανέβασε εικόνες από την Ακρόπολη αλλά και τους δρόμους της Αθήνας, δηλώνοντας ενθουσιασμένη παράλληλα όμως ανέφερε πως δυσκολεύεται να συνηθίσει την ώρα στη χώρα μας.

Μάλιστα, απαντώντας και σε θαυμαστή της στο Twitter, στην ερώτηση αν την αναγνωρίζουν συχνά όταν βρίσκεται εκτός των ΗΠΑ, η Brandi Love είπε ότι «νομίζω έχω βγάλει περισσότερες φωτογραφίες με θαυμαστές στην Ελλάδα από όσες συνήθως βγάζω στις ΗΠΑ. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία».

Περισσότερο… αίσθηση προκάλεσε η ανάρτησή της όπου ανέφερε τις ελληνικές Αρχές, γράφοντας ότι αστυνομικοί αλλά και στρατιωτικοί της μίλησαν και την ευχαρίστησαν για τη βοήθειά της σε δύσκολες στιγμές.

«Νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Σε πολλές περιπτώσεις σήμερα με πλησίασαν αγαπητοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί που ήθελαν να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί και με ευχαρίστησαν που τους… στήριξα. Πιστέψτε με παιδιά… η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου. Σεβασμός. Σας αγαπώ», έγραψε η πασίγνωστη πορνοστάρ.